Teknobiyotik kusurlu ürün

Arkadaşlar böyle düşündüğünüz sürece bu gibi firmalarla yaşamaya devam ederiz. Taş devrinde değiliz, 1 ay sonra kontrol edebilme fırsatı bulduğumu söylüyorum, aldığım cevap bence hiç normal değil. Medeni değil en azından :D

Aldığınız cevapta ben bir sorun görmüyorum. Problem diğer arkadaşların yazdığı gibi 1 ay gibi bir zaman geçmesi.

Arkadaşlar böyle düşündüğünüz sürece bu gibi firmalarla yaşamaya devam ederiz. Taş devrinde değiliz, 1 ay sonra kontrol edebilme fırsatı bulduğumu söylüyorum, aldığım cevap bence hiç normal değil. Medeni değil en azından :D

Tersini Türkiye'de suistimal ederler, ettiler de. Koskoca Logitech firması bile garanti süresince sorun yaşayanlara ürünün aynısından gönderiyordu yurtdışından 10 sene önce. Ne oldu? Millet DH'de kutu kutu bedava ürünlerle fotoğraf çekti. Sarı sitede pahalı ve garantili Logitech ikinci el ürün satanlara "kardeşim seri numarasından ben bir kontrol edeyim garantiyi" diye kodu alıp Logitech'e mail atıyorlardı "bu benim ürünüm arızalandı yenisini yollayın" diye. Zavallı Logitech ne bilsin yurtdışından, masraf olmasın diye ürünü de istemiyordu. Sonra maymun gözünü açtı adamlar bıçak gibi kesti, Türkiye'de distribütör ile anlaşıp.

Amazon'a yaptıklarını yazsam roman olur. Sana 1 ay sonra kopuk, kırık ürün için değişim yapsın Teknobiyotik monitör yumruklayan herif de "birader ben bunu yeni açtım kırık çıktı" diye talep oluşturur.

Apple bile bazı ülkelere sunduğu koşulsuz iadeyi Türkiye'de hizmetten kaldırdı, insanlar düzenbazlık yaptıkları için. Kim bilir kaç kişi kendi bozduğu halde firmayı suçlamıştır. Kağıt üzerinde sen haksızsın, büyük ihtimal kargoyu açarken de video çekmemişsindir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı