Teknobiyotik Mağduru

Yer
Şanlıurfa
Daha fazla  
Meslek
Eğitimci
Arkadaşlar diğer sitelere oranla ucuz olmasında dolayı iki parça sirapiş ettim 1200 tl değerinde hemen kargolamışlar ancak yanlış şehre yanlış isme yollamışlar. Nasıl bir yol izlemeliyim. İnternette yazılanlar doğru imiş teknobiyotik insanı yoruyor. İşlemci ve ram sipariş ettim.

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Ben de teknobiyotikden ürün sipariş etmiştim. Cumartesi sipariş ettim, salı elime ulaştı. Senin şansın ters gitmiş sanki biraz.

Mail adresine makbuz gidiyor. Öncelikle o firmayı ara konuş durumu anlat ve zararının karşılanmaması halinde dava açacağını ve forumlarda bu olayı anlatacağını söyle. Hem verirler hemde süreci hızlandırır. Zararını karşılarlar ama diyelim ki karşılamadılar, forumlarda yayarsın markanın ismini karalamak için ve mahkemeye başvurursun.

Ürünü bugün sipariş ettim hemen kargoya vermişler. Yani ürün daha teslim edilmedi. ancak yanlış adrese gidiyor . Şimdi halen istanbuldan bulunduğum şehirden başka şehre gidiyor. e-Mail ve Müşteri destek sayfasından yanlış yere gidiyor diye bilgilendirdim. aramadım çünkü iş saatleri değil yarın sabah ararım. Bir daha tövbe. Sadece ve sadece inventus. Şimdi eğer aras kargo denen dandik firma teslim ederse ne olacak? Ben daha istanbuldayken kendilerine yanlış yere gidiyor diyerek haber verdim. Üzerine yatmazlar herhalde o kadar da kötü bir firma olabilir mi? Böyle bir olay başına gelen var mı?

Tamam yazarım. Bakalım neler gelecek başıma iletişimleri çok kötüymüş. İnventus bu konuda çok iyi. Hangi beyinle yanlış isme yanlış adrese yolalrlar anlamıyorum. Hadi adres yanlışolsun peki isim neden yanlış. Fatih POLAT yerine Fatma POLAT'a gidiyor.

Arada oluyor öyle şeyler size denk gelebilir sorun değil. Hiç endişelenmeyin gelişmeleri aktarın buraya her türlü alırsınız hakkınızı. Bu arada merak ettim hangi işlemciyi almıştınız? :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı