Teknobiyotik para iadesi

Arkadaşlar merhaba. Teknobiyotik'ten ürün aldım ürünü iade etmek istiyorum fakat para iadesi olur mu? Parayı iade etmezler gibi düşünce var kafamda. Sizce parayı iade ederler mi? Herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?

Arkadaşlar merhaba. Teknobiyotik'ten ürün aldım ürünü iade etmek istiyorum fakat para iadesi olur mu? Parayı iade etmezler gibi düşünce var kafamda. Sizce parayı iade ederler mi? Herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?
Dark marka Menzil genişletici cihazı almıştım oradan. 3-4 gün denedim, sürekli kopmalar yaşayınca arayıp iade etmek istiyorum dedim. Sebebini dahi sormadan aldılar geri.

Yok, geçmedi. Dün geldi ürün.
İade edebilirsiniz.
"Buradan "Ürün İade Talebi"ni seçerek destek talebi oluşturunuz. Oluşturduğunuz destek talebine 24 saat içerisinde izlemeniz gereken prosedür cevap olarak gelecektir. Bu şekilde ürününüzü faturası ile birlikte, kargoda hasar görmeyecek şekilde ve tekrar satılabilirliği bozulmayacak şekilde paketleyerek geri gönderebilirsiniz."

İade edebilirsiniz.
"Buradan "Ürün İade Talebi"ni seçerek destek talebi oluşturunuz. Oluşturduğunuz destek talebine 24 saat içerisinde izlemeniz gereken prosedür cevap olarak gelecektir. Bu şekilde ürününüzü faturası ile birlikte, kargoda hasar görmeyecek şekilde ve tekrar satılabilirliği bozulmayacak şekilde paketleyerek geri gönderebilirsiniz."
Para aktarılır yani hocam, öyle mi diyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı