Çözüldü Teknobiyotik rezilliği vol 2

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ürün geleli daha 1 gün olmuş. Mesaj göndermişsin ve ilgileneceğiz demişler sana hala neden bu kadar paranoyak seviyeye gelip konu açma gereği duydun anlamadım açıkçası. Muhtemelen birkaç gün içinde sorununu çözecekler sen de burada açtığın konu ile kalacaksın. Aynı zamanda bu rezillik değil hata olabilir.

Aynı ürünü dün Teknobiyotik üzerinden sipariş ettim geçtiğimiz saatlerde elime ulaştı. Ürünün kutusundaki barkodu sorgulattım ve ürünün Arctic tarafından orijinalliği doğrulandı. Spatula da aynı şekilde kutu içerisinden çıktı. 128. TL gibi bir tutar ödedim satıcıya.
Kutusu benim attığım fotoğraftaki ile aynı mıydı hocam?

İlgili firmanın outlet bölümünden de alışveriş yaptım normal satış bölümünden de. Hiçbir şekilde sıkıntı yaşamadım. Outlette ucuza çizik diye kasa aldım gelen kasada çizik vs. hiçbir şey yok sıfır kasa.

Merhaba, ben geçen gün Teknobiyotik'den, aslında ismini bile görmek istemiyorum artık, bir ürün aldım ürün ertesi gün kargoya verildi ve bu sabah geldi. Ürünün kutusunu açtığımda bir de ne göreyim?, ürün farklı bir ürün. Kutusu, ambalajı vb her şeyi farklı. Ben de dedim, neyse sıkıntı yok ambalajı değişmiştir belki. Macunun kutusunu açtım ve içinden spatula da çıkmadı. Teknobiyotik de destek konusu açtım, sabah 10'da "Şu anda inceliyoruz efendim, bilgi dönücez birazdan size." aynen bunu dediler. Ve aradan 7 saat geçti hâlâ geri dönüş yok. Arıyorum telefonlarını açmıyorlar, taleplerime bakmıyorlar. Ne umursamaz, rezil bir firma size anlatamam. Kısaca Teknobiyotik'den ürün alırken 2 kere düşünün.

Aldığım ürün:
Dostum ben kocaman sıvı soğutucu aldım, içinden bu macundan çıktı spatula diye ağlamadım. Çok boş bir konu.

Spatulaya ne gerek var kardeşim kredi kartın yok mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı