Teknobiyotik RTX2060 vs Teknobiyotik 9900XT R7 sistem

HAWKARD

Hectopat
Öncelikle konuya gelen herkese iyi sosyaller, iyi forumlar dilerim.
Yeni bir bilgisayar alacağım, bilgisayarda oyun harici hemen hemen hiçbir şey yapmıyorum ve çok yüklü ve ağır donanım gerektiren oyunlar oynamıyorum onu belirteyim. Bütçem yaklaşık olarak 15.000-15.500 civarında. Aşağıda eklediğim linklerden hangisini tercih etmem benim için daha mantıklı ve uzun ömürlü olur yardımcı olursanız sevinirim.

Link 1

Link 2

Öncelikle konuya gelen herkese iyi sosyaller, iyi forumlar dilerim.
Yeni bir bilgisayar alacağım, bilgisayarda oyun harici hemen hemen hiçbir şey yapmıyorum ve çok yüklü ve ağır donanım gerektiren oyunlar oynamıyorum onu belirteyim. Bütçem yaklaşık olarak 15.000-15.500 civarında. Aşağıda eklediğim linklerden hangisini tercih etmem benim için daha mantıklı ve uzun ömürlü olur yardımcı olursanız sevinirim.

Link 1

Link 2

Teknobiyotik 9900XT R7.​

Bu varken ikisi de alınmaz:
SSD'yi 970 EVO Plus 500GB yap.

Her türlü 6600XT ama işlemciyi yükseltmeniz en azından 3600 yapmanız güzel olur.
Bu varken ikisi de alınmaz:
SSD'yi 970 EVO Plus 500GB yap.
Bu tabii ki ya :)
Bu arada pek böyle şeyler yazan bir ideğilimdir ama biraz bekleme şansınız varsa indirim kampanyaları oluyor. 3060Ti'li sistem bile denk getirebilirsiniz. Ama işimde gücümdeyim pek bakamam denk gelmez derseniz Gamegaraj'daki sistemi alıp geçin.

İkisi de fiyatını hak etmiyor. 2060 sisteme zaten bakman hata.
Bu dururken onlara bakma bile. İçinde Red Devil model ekran kartı var. Soğutma anlamında tek geçerim. Kaliteli bir seri.
SSD değişebilir. Anakart değişebilir. Bunların hepsi bütçene bakar.
İşlemciye en azından bir hava soğutucu almayı unutma. Stok fan yetmiyor.

İkisi de fiyatını hak etmiyor. 2060 sisteme zaten bakman hata.
Bu dururken onlara bakma bile. İçinde Red Devil model ekran kartı var. Soğutma anlamında tek geçerim. Kaliteli bir seri.
SSD değişebilir. Anakart değişebilir. Bunların hepsi bütçene bakar.
İşlemciye en azından bir hava soğutucu almayı unutma. Stok fan yetmiyor.
SSD tavsiyesi yukarıda yorumda geldi, peki anakart olarak bu sisteme hangi anakartı tavsiye edersiniz? Bütçem totalde 15.500 civarı.(Soğutucu hesaplamamıştım)
Her türlü 6600XT ama işlemciyi yükseltmeniz en azından 3600 yapmanız güzel olur.

Bu tabii ki ya :)
Bu arada pek böyle şeyler yazan bir ideğilimdir ama biraz bekleme şansınız varsa indirim kampanyaları oluyor. 3060Ti'li sistem bile denk getirebilirsiniz. Ama işimde gücümdeyim pek bakamam denk gelmez derseniz Gamegaraj'daki sistemi alıp geçin.
Cevabınız için teşekkür ederim. Yoğun çalışan biriyim evet sadece akşamdan akşama kontrol edebilirim indirimleri. Ekstra tavsiye/öneriniz var ise hepsine açığım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı