Teknobiyotik siparişi kargoya vermedi

TürkPcPro

Kilopat
Cuma günü akşamı Teknobiyotik'ten kasa siparişi verdim. Tamam araya hafta sonu girdi bunu bilerek aldım ama pazartesi oldu hâlâ kargoya verilmedi. Siparişi mi unuttular acaba 🤔 sizce ne yapmalıyım sipariş iptal etme butonu falan da yok ve parça çok lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cuma günü akşamı Teknobiyotik'ten kasa siparişi verdim. Tamam araya hafta sonu girdi bunu bilerek aldım ama pazartesi oldu hâlâ kargoya verilmedi. Siparişi mi unuttular acaba 🤔 sizce ne yapmalıyım sipariş iptal etme butonu falan da yok ve parça çok lazım.
Bu arkadaşların telefonu yok mu arayabildiğiniz?

Akşama kadar süresi var elinde sonunda vereceklerdir.

Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almaya çalışın siparişini unutmazlar unutamazlar müşteri memnuniyeti açısından arayıp bilgi alın size gün bilgisi verirler şu tarihlerde gelebilir diye.

Arkadaşlar adamlar sipariş bilgisine kolay gelsin kargo ile gönderilecektir yazmış ama Yurtiçi Kargo'ya vermişler yarına geliyor.

Neden adamları arayacağına burada soruyorsun. Ben bu karşı tarafla muhatap olmadan önce burada post açanları gerçekten anlamıyorum. Biz ne cevabı verebilir ki senin X yer ile olan kargo sorunun hakkında?

Bu seni alâkadar eder mi? Sorasım geldi sordum. İstemiyorsan cevaplamayabilirsin :)

Arkadaşlar adamlar sipariş bilgisine kolay gelsin kargo ile gönderilecektir yazmış ama Yurtiçi Kargo'ya vermişler yarına geliyor.

Bu seni alâkadar eder mi? Sorasım geldi sordum. İstemiyorsan cevaplamayabilirsin :)

Tabii ki eder. Mantığını merak ediyorum. Beynimi kemiriyor, çözemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı