Arkadaşlar 2 farklı bilgisayar toplama sitesinden bilgisayar topladım. (Sinerji-Teknobiyotik) daha doğrusu hazır kasalara eklemeler yaptım.
Kabaca özetlemek gerekirse birisinde Galax RTX2060 ekran kartı var, diğerinde MSI GTX1660 Ti.
Render veya yayın gibi işlerim olmayacak. Fiyat konusunda da daha yukarıya çıkamıyorum şu anlık.
Mağaza ve bilgisayar seçimi olarak hangisini seçmeliyim sizce?
Şimdiden teşekkürler.
Edit: Arkadaşlar elimde samsung evo 860 240gb ssd olduğu için ssdleri bilerek en düşük klasmanda seçtim.
1.si:
www.sinerji.gen.tr
Değişiklikler:
2.si:
www.teknobiyotik.com
Değişiklikler:
Kabaca özetlemek gerekirse birisinde Galax RTX2060 ekran kartı var, diğerinde MSI GTX1660 Ti.
Render veya yayın gibi işlerim olmayacak. Fiyat konusunda da daha yukarıya çıkamıyorum şu anlık.
Mağaza ve bilgisayar seçimi olarak hangisini seçmeliyim sizce?
Şimdiden teşekkürler.
Edit: Arkadaşlar elimde samsung evo 860 240gb ssd olduğu için ssdleri bilerek en düşük klasmanda seçtim.
1.si:
Sinerji Bilgisayar
Değişiklikler:
2.si:
Teknobiyotik P2 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
<iframe width="870" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/MGu5n6LHssk" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Değişiklikler:
Son düzenleme: