Teknobiyotik vs Sinerji

Bu senin neyi yükseltmek istediğinle alakalı olarak değişir. şöyleki 1660 süper olan sisteme Ryzen 5 3600 takarsın kullanırsın ve fiyat olarak teknobiyotikdeki sistem biraz daha uygun. Diger yandan sinerjiden aldığınıda yükselte bilirsin tabi ama zaten 3600 takılı olacağı için bu sefer ekran kartı kanalında yükseltmeye gidersin he Tututpda 3600x takıcam dersen o senin tercihin tabi. şu da var 1660 süper 1660 ti nin bir tık altı ekran kartı. yani seni 2k da rahat taşıyacak bir kart. Haliyle ilerleyen sürecet ekran kartına 2bin ya da 3bin tl ödemektense Bin tl verip 3600 alırsın sistem daha iyi bir duruma gelir diye düşünüyorum. O sebepten Teknobiyotik dedim.

Dostum sistemde 3600 yazıyor ama ben 1600 olarak alacağım. İstanbul'da yaşıyorum Başakşehir tarafında ve internetten ödemeyi yapıp gidip depodan alacağım. Teknobiyotik'te 75 TL fark var ve ekstradan yol da var. 1650 Super ve 1660 Super arasındaki farkı biliyorum. 1660 Super almak istiyorum ama bu satış sonrası destek konusunda pek iyi olmayan bir yer sanırım. Gönlüm Sinerji'den yana kayıyor ama bir taraftan da 1660 Super çekiyor. Çok kararsızım. Eğer Tuzla'ya kadar gitmeye tamam olursam Teknobiyotik'ten alacağım sanırım.

Ürünle ilgili bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Olduki birşey oldu sen muhatap olarak Teknobiyotikle irtibatada geçebilirsin ayrıca istemiyorsan ürünlerin hepsinin kutusunu veriyor sana, Doğrudan servise kendinde başvurabilirsin. Bu arada araban yoksa Akortekin binası sanayi içinde bir yerde bulman biraz zor olabilir. şimdiden hayırlı olsun.

Toplamak daha mantıklı çünkü bakarsan daha iyi sistemleri toplayarak aynı siteden daha ucuza alabiliyorsun. Ki hazır sistemlerde bazen parçalar klonlarla değiştirildiği için ucuz olabiliyor.

Toplamak daha mantıklı çünkü bakarsan daha iyi sistemleri toplayarak aynı siteden daha ucuza alabiliyorsun. Ki hazır sistemlerde bazen parçalar klonlarla değiştirildiği için ucuz olabiliyor.
Yok hocam toplamayacağım. Hazır alacağım.
Dayımla konuştum, beraber gideceğiz onun arabasıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…