Teknobiyotik'den uzak durun

Direkt olarak depolarından ürün teslim aldım. İlgi olarak aslında iyiler. Ürünleride kaliteli. Fakat YouTube'a bakan elemanı bir elden geçirmeleri lazım. Firma olarak bakıldığında adını kötüleyen büyük terbiyesizlikler yapmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsini sevdiğim cinsine çeker. Bu firmaya söylenecek tek söz bunun biraz daha jan janlı olanı.

Böyle bir firma anca böyle bir cümleyi hak eder.
Bakınız;

Burada yanlış bir bilgi var. Öncelikle RX 5700 XT referans kartın aşırı ısnması diye birşey söz konusu değil. Ben aynı kartı kullanıyorum. Boştayken 37 derece. Oyun oynarken mesela Assassin's Creed Odyssey, 70-72 derece oluyor. Kasa içi havalandırma ve düzgün bir power supply olmadığı taktirde her kart ısınacaktır.
Sende haklısın da burada konuyu açan arkadaşın söylemek istediği şey müşteri ile hiçbir zaman böyle konuşulmaması gerekildiği hangi kurumsal firma "bebe, o cücüğü göstericem, bekleme yapma" diye cümleler kurar ki bu tam bir bilgisizlik. Daha müşteri ile doğru dürüst konuşamıyolar bide bilgisayar satıyolar kim bilir o bilgisayarın bir bileşeninde sorun çıksa sizi nasıl bir teknik servis karşılar.

Teknobiyotik pişmanlıktır. Kuzenime 3 yıl önce kasa topladık, dış kasayı kırık gönderdiler. Geri gönderdik, 20 küsür gün bekledik, sonunda ulaştık ve tekrardan kırık bir kasa gönderdiler. Aradım bağırdım çağırdım. Dediler kasanın kırık olan parçası sökülüp takılabiliyor, sadece o parçayı size kargoyla gönderelim. Tamam dedim kargo geldi gelen parça da kırık. Yani 3 kere kırık parça verdiler bize. Tabi o zamanlar cahilim haklarımı savunmak için uğraşmıyorum, tüketici hakem heyeti nedir bilmiyorum. Neyse dedik lanet olsun boşver, öyle kullanmaya devam ettik. İnanmayana, komik gelene e-postaları, kasanın fotoğraflarını vs gönderebilirim. İnşallah yazım yanlışı yoktur.

Belirli başlı bir kaç ürün dışında satışını veya distribütörlüğünü yaptıkları markaların hepsi en kalitesiz malzemeleri kullanan, adıyla bile güven vermeyen ve fiyat olarak da kaliteli ürünlerden hiç aşağı kalmayan mallarını sistem kampanyası adı altında garibana, bütçesi dar olan insanlara satıp dünyanın parasını kazanıyorlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı