Teknobiyotik'ten alınan Arctic MX4 ile R5 5600 oyun indirirken 67 derece

Ryse

Kilopat
Katılım
22 Nisan 2015
Mesajlar
2.101
Çözümler
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Teknobiyotik'ten aldığım MX4 sahte çıktı. Aylar önce almıştım köşede duruyordu, bugün termal macunu yenileyeyim dedim. Sürdüm bilgisayarı açtım boşta 50 dereceyle start verdi, Steam'den Forza indirmesini devam ettireyim dedim. Sonlara doğru bilgisayardan uzun cıj sesi geldi sonra derecesine bakayım dedim 67 derece indirme bitince yine 50 dereceye düştü. Sonra bilgisayarı kapattım bana hiç normal gelmedi başka yaşayan oldu mu bunu?
 
Açıkçası ben de bugün yenilendim, fakat sonrasında yaklaşık biraz inme gördüm, aman aman fazla inmedi CPU ısısı ve yeni fark ettiğim bir şey, 1080p videolarda falan işlemcim %80-%120 çalışıyor, işlemci nasıl %120 çalışır bunu da bilmiyorum. Aynı senin gibi 50 derecede falan açılıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun birkaç sebebi olabilir. İlk önce doğru uyguladığınızdan emin misiniz? Doğru uyguladığınızı düşünüyorsanız yine de baştan tekrar uygulayın. Sorun devam ediyorsa termal macunun üreticisine ürün fotoğraflarıyla birlikte mail atın ve orijinalliğini doğrulatın. Bir diğer arkadaşın dediği gibi resmi Türkiye distribütörü ise sahte olacağını hiç sanmıyorum. Artı olarak zor bir ihtimalde olsa, termal macun uygun saklama koşullarında tutulmamışta olabilir.
 
Hayır uyguladığım yöntem hep kullandığım şekilde soğutucu bloğa oturtamama ihtimalim yok çünkü Wraith Prism kullanıyorum mandallı sistem. Kutulu şekilde geldi poşet olan değil.
Saklama koşulları konusunda bir ihtimal olabilir ama o da extrem koşullar lazım çekmecede duruyordu.
 
Yakın zamanda bende Teknobiyotik üzerinden mx4 termal macun aldım üzerindeki QR kod ile sorgulattım orjinal gözüküyordu uygulama sonrası da anormal bir derece ile karşılaşmadım.
 
O kadar da yüksek sıcaklık görmemişsin. Soğutucun ne? İşlemcin ne? Termal macunun sahte ya da gerçek olmasıyla ne alakası var?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı