B beratsvly Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #11 246941 dedi: Adata SSD zaten alınmaz, Geil RAM nasıldır bilmiyorum adını hiç duymadım. PSU güzel ama. Genişletmek için tıkla... Aynen aga sonradan farkına vardim, değiştirmeyi düşünüyorum. Değerlerinin çok altında, 10 MB ile dosya transfer ediyor SanDisk'in almayı düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2020
246941 dedi: Adata SSD zaten alınmaz, Geil RAM nasıldır bilmiyorum adını hiç duymadım. PSU güzel ama. Genişletmek için tıkla... Aynen aga sonradan farkına vardim, değiştirmeyi düşünüyorum. Değerlerinin çok altında, 10 MB ile dosya transfer ediyor SanDisk'in almayı düşünüyorum.
TDSDoctor Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 431 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #12 Ben hiçbir sorun yaşamadım açıkçası. Sadece kasa farklı geldi. İyi ki farklı gelmiş çünkü aldığım kasada mesh yoktu gelen kasada mesh vardı.
Ben hiçbir sorun yaşamadım açıkçası. Sadece kasa farklı geldi. İyi ki farklı gelmiş çünkü aldığım kasada mesh yoktu gelen kasada mesh vardı.
SnClepzBey Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 126 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #13 246941 dedi: Adata SSD zaten alınmaz, GeIL RAM nasıldır bilmiyorum adını hiç duymadım. PSU güzel ama. Genişletmek için tıkla... GeIL Evo Forza Forza güvenilirdir.
246941 dedi: Adata SSD zaten alınmaz, GeIL RAM nasıldır bilmiyorum adını hiç duymadım. PSU güzel ama. Genişletmek için tıkla... GeIL Evo Forza Forza güvenilirdir.
Darkredd34 Picopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 322 6 Kasım 2020 #14 beratsvly dedi: Aynen aga sonradan farkına verdim değiştirmeyi düşüyorum değerlerinin çok altında 10 MB ile dosya transfer ediyor SanDisk'in almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... SanDisk'inde sorunlu SSD modelleri var en iyisi al Samsung al keyfine bak.
beratsvly dedi: Aynen aga sonradan farkına verdim değiştirmeyi düşüyorum değerlerinin çok altında 10 MB ile dosya transfer ediyor SanDisk'in almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... SanDisk'inde sorunlu SSD modelleri var en iyisi al Samsung al keyfine bak.
B beratsvly Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #15 Darkredd34 dedi: SanDisk'inde sorunlu SSD modelleri var en iyisi al Samsung al keyfine bak. Genişletmek için tıkla... aga sorun para anladınmı dolara baksana
Darkredd34 dedi: SanDisk'inde sorunlu SSD modelleri var en iyisi al Samsung al keyfine bak. Genişletmek için tıkla... aga sorun para anladınmı dolara baksana
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.492 Çözümler 9 6 Kasım 2020 #16 beratsvly dedi: nedenki sistem güzel beğendim o zamanlar çok bilgim yoktu ama günümüzün oyunları açıyor yüksek ayarda ultra ayarda Genişletmek için tıkla... Kullandıkları SSD kronik sorunlu, genelde çöp PSU kullanıyorlar. Dandik parça kullandıkları da oluyor.
beratsvly dedi: nedenki sistem güzel beğendim o zamanlar çok bilgim yoktu ama günümüzün oyunları açıyor yüksek ayarda ultra ayarda Genişletmek için tıkla... Kullandıkları SSD kronik sorunlu, genelde çöp PSU kullanıyorlar. Dandik parça kullandıkları da oluyor.
TDSDoctor Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 431 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #17 fatihylmzz dedi: Kullandıkları SSD kronik sorunlu, genelde çöp PSU kullanıyorlar. Dandik parça kullandıkları da oluyor. Genişletmek için tıkla... Kasa ve PSU Dark'tan fakat bu zamana kadar elektrikte gitti şimşekte çaktı bir şey olmadı ama SSD hakkında pek bilgim yok.
fatihylmzz dedi: Kullandıkları SSD kronik sorunlu, genelde çöp PSU kullanıyorlar. Dandik parça kullandıkları da oluyor. Genişletmek için tıkla... Kasa ve PSU Dark'tan fakat bu zamana kadar elektrikte gitti şimşekte çaktı bir şey olmadı ama SSD hakkında pek bilgim yok.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #18 Olayın Teknobiyotik'le alakası yok ki. Adamlar üretici değil, sadece aracılar.