Teknobiyotik'ten alışveriş yapmak mantıklı mı?

227457

Hectopat
Teknobiyotik'ten ürün alımı yapmak mantıklı mı? Ürün gelirken neler yaşayabilirim?
Oradan ürün aldığımda ne tür sorunlar yaşayabilirim.
Gördüğüm üzere kutu ezik gelme kargo gecikme ve ürün satımı sonrası desteğin kötü olduğu söylentileri geziyor.
Oradan ürün alsam bu sorunları yaşama olasılığım nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün bozulduğunda atarlı adminlerle uğraşmak istemiyorsan ürün alma oradan.

Çevremde bazı sorunlar yaşayanlar vardı ama genel olarak güvenilir. Bir de tam olarak ne alacaksın bilmiyorum ama hazır sistem alınmaz mesela özelleştirme seçenekleri az hatta yok gibi.

Teknobiyotik'ten ürün alımı yapmak mantıklı mı? Ürün gelirken neler yaşayabilirim?
Oradan ürün aldığımda ne tür sorunlar yaşayabilirim.
Gördüğüm üzere kutu ezik gelme kargo gecikme ve ürün satımı sonrası desteğin kötü olduğu söylentileri geziyor.
Oradan ürün alsam bu sorunları yaşama olasılığım nedir?
Ben oradan alışveriş yapmadığım için çok bilgim yok ama şikayetimvar.com'dan bakabilirsin.

Çevremde bazı sorunlar yaşayanlar vardı ama genel olarak güvenilir. Bir de tam olarak ne alacaksın bilmiyorum ama hazır sistem alınmaz mesela özelleştirme seçenekleri az hatta yok gibi.
Ryzen 3 3100 alacağım . Anlık fiyat (28/12/20) 1035TL şu an en ucuz sanırım bu diğer sitelere göre o yüzden sordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı