Teknobiyotik'ten PC alınır mı?

Hocam zaten her türlü ikisi ile de uğraşacaksın. Driverlar her ay yenisi çıkabilen şeyler ve Windows yüklemeyi de öğrenmek ilerisi için iyi olur.

Sistemimi oradan topladım. Alışveriş yapılır mı yapılır? O konuda sıkıntı yok. Sistemde Colorful B450 anakart vardı. TPM için BIOS güncellemesinin nasıl yapıldığını sorduğumda bu konuda cevap veremiyoruz tarzı bir yaklaşım sergilemişlerdi. Kendim deneme yanılma yöntemiyle bulmuştum.

Bilgisayarı almışsın galiba , aldıktan sonra böyle konu açmışsın büyük ihtimal. Kazıklanmak istiyorsan sen bilirsin , site güvenilir çözüme kavuştuysan nemutlu.

Güvenilir ama bu sistem alınmaz gamegaraja bakın.

Windows 10 kurmakta ne var? Verin bilgisayarcıya madem atıyorum 100 TL olsun, bu kadar büyük kazık yemeye ne gerek var.

10 20 FPS değil 40 FPS bile fark eder bu arada GTX 1650 ne RX 560 ne

Hocam sadece merakımdan soruyorum aynı gün içinde mi teslim edildi yoksa yanlış mı yazdınız. Aynı gün içinde montaj+ kargo çok epik bir hizmet çünkü.

Sırf Windows ve driver ile uğraşmamak için ömrü kısa olan ve fiyatı da yüksek olan bir sistemi almak ahmaklık değil de nedir? Uğraşmayı sevmediğiniz o işlem internet hızınız 16mbps ve üzeri ise maksimum yarım saat sürüyor. Bilemediniz 1 saat. 1 saat vakit ayırıp daha kaliteli bir iş yapmak varken bu saçma düşünce nedir? Çok uyuşuk bir millet olduk gerçekten......

Alacak kişi cumartesiyi bekleyebilir. Belki karne indirimi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…