DürümMaster Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #1 Teknodeposu sitesinden DualSense almayı düşünüyorum ama emin olamadım, bu satıcı güvenilir midir? Ayrıca şirketin mağazası Şırnak'ta, acaba kaçak mal getiriyor olabilirler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2024
Teknodeposu sitesinden DualSense almayı düşünüyorum ama emin olamadım, bu satıcı güvenilir midir? Ayrıca şirketin mağazası Şırnak'ta, acaba kaçak mal getiriyor olabilirler mi?
berelp Picopat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 430 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #2 Güvenilir de senin hayal gücüne hayran kaldım. Artı 0 Eksi
Rpyd Hectopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 1.597 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #3 Kankam diğer forumlarda güvenilir olduğunu hatta HB ve Trendyol üzerinde de satış yaptıklarını söylüyorlar fakat kaçak mal konusunda iyi noktaya değindin sağı solu belli olmaz. Artı 0 Eksi
Kankam diğer forumlarda güvenilir olduğunu hatta HB ve Trendyol üzerinde de satış yaptıklarını söylüyorlar fakat kaçak mal konusunda iyi noktaya değindin sağı solu belli olmaz.
L lappelduvide Decapat Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 246 10 Nisan 2024 #4 berelp dedi: Güvenilir de senin hayal gücüne hayran kaldım. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten hayal gücü değil alışveriş yapıp sorun yaşadığım için biliyorum. Artı 0 Eksi
berelp dedi: Güvenilir de senin hayal gücüne hayran kaldım. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten hayal gücü değil alışveriş yapıp sorun yaşadığım için biliyorum.
KS KS DürümMaster Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #5 lappelduvide dedi: Öyle zaten hayal gücü değil alışveriş yapıp sorun yaşadığım için biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sorun yaşadınız hocam? Artı 0 Eksi
lappelduvide dedi: Öyle zaten hayal gücü değil alışveriş yapıp sorun yaşadığım için biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sorun yaşadınız hocam?
L lappelduvide Decapat Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 246 10 Nisan 2024 #6 DürümMaster dedi: Nasıl bir sorun yaşadınız hocam? Genişletmek için tıkla... Series S almıştım darbeli gelmişti video alıp iadeye gönderdim reddettiler bizde çoğu böyle ürünlerin demişlerdi. Artı 0 Eksi
DürümMaster dedi: Nasıl bir sorun yaşadınız hocam? Genişletmek için tıkla... Series S almıştım darbeli gelmişti video alıp iadeye gönderdim reddettiler bizde çoğu böyle ürünlerin demişlerdi.
KS KS DürümMaster Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #7 lappelduvide dedi: Series S almıştım darbeli gelmişti video alıp iadeye gönderdim reddettiler bizde çoğu böyle ürünlerin demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Peki bildiğiniz güvenilir bir yer var mı? Artı 0 Eksi
lappelduvide dedi: Series S almıştım darbeli gelmişti video alıp iadeye gönderdim reddettiler bizde çoğu böyle ürünlerin demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Peki bildiğiniz güvenilir bir yer var mı?
L lappelduvide Decapat Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 246 10 Nisan 2024 #8 DürümMaster dedi: Anladım hocam. Peki bildiğiniz güvenilir bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Teknoloji marketlerde stok varsa bak istersen. Artı 0 Eksi
DürümMaster dedi: Anladım hocam. Peki bildiğiniz güvenilir bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Teknoloji marketlerde stok varsa bak istersen.