TeknoGaranti kasko dahilinde cihaz yeniletmek

Lucy

Kilopat
Daha fazla  
Geçen yıl Teknosa'dan 2 yıl kasko ile birlikte satın aldığım Samsung Galaxy A7 2017 (A720F) cihazım bugün okulda telefon kutusunda alabileceği darbeler diğer cihazlar ile sürtünme ve öğretmenler cihazları taşırken kutunun içinde birkaç santim sekebilecek şekilde iken arka kapağının bir kısmı çatlamış. Cihazımı kaskoya verir isem değişim veya arka kapak onarımını ücretsiz yaptırabilir miyim? Metal kasa etrafında ezikler mevcut ancak ekranda çizikler hariç hiçbir kusur bulunmamakta, diğer sorunları ise bir amoled ekran klasiği olan bildirim çubuğu ve Youtube gibi programların sabit olarak kalması sebebi ile oluşan şerit şeklinde ekran yanıkları, titreşim motorunun bazen çalışmaması, ekranın ve kapasitif tuşların bazen tepki vermemesi, şarja takınca cihazın aşırı yavaşlayarak kullanıma engel olması, bataryanın ilk alındığı günden beri bazen %5 gibi seviyelerde birden %0'a düşmesi, parmak izini yavaş veya birkaç defada okuması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Telefonun kasko firması ile iletişime geçmekten çekinme. Sonuçta bu senin yasal hakkın. Hemen senin şevkini kırmak istemem ama "şikayetvar" a baktınmı ?

Ref:
Teknogaranti - Şikayetvar
Tekno Garanti - Şikayetvar
Baktım ancak kasko sorun çıkarırmı emin olamadım her bayi farklı olduğu için diğer illerdeki bayilerin kâr paylarını düşürmemek için yaptığını düşünüyorum. Daha önce bilgisayarımı teknosa üzerinden 3 kez servise verdim sorunu anlamamaları hariç hiçbir problem olmadı.
Canlı destek üzerinden Samsung ile iletişime geçtim kasko'ya resmi garantisi devam eden cihazlarınızı ücretsiz tamir ettirmeye çalışmak harici lütfen göndermeyin kasko'ya gönderdiğiniz zaman Samsung'un herhangi bir kasko hizmeti bulunmadığı için resmi garantiden çıkıyor. Diğer cihazları bilmiyorum ancak A7 2017 için IP68 sertifikasının durumunu da sordum servis üzerinden tamir edildiği taktirde IP68 sertifikasına herhangi bir zarar gelmiyormuş.

Son düzenleme:
Baktım ancak kasko sorun çıkarırmı emin olamadım her bayi farklı olduğu için diğer illerdeki bayilerin kâr paylarını düşürmemek için yaptığını düşünüyorum. Daha önce bilgisayarımı teknosa üzerinden 3 kez servise verdim sorunu anlamamaları hariç hiçbir problem olmadı.
Canlı destek üzerinden Samsung ile iletişime geçtim kasko'ya resmi garantisi devam eden cihazlarınızı ücretsiz tamir ettirmeye çalışmak harici lütfen göndermeyin kasko'ya gönderdiğiniz zaman Samsung'un herhangi bir kasko hizmeti bulunmadığı için resmi garantiden çıkıyor. Diğer cihazları bilmiyorum ancak A7 2017 için IP68 sertifikasının durumunu da sordum servis üzerinden tamir edildiği taktirde IP68 sertifikasına herhangi bir zarar gelmiyormuş.

Sertifika için üzgünüm. Kesinlikle artık su geçirecektir. Ona güvenip servis sonrası S7 edgesine zarar verenler var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı