Teknoking Sistem Alınır mı?

Arifcocops

Centipat
Arkadaşlar linkteki sistem alınır mı?
Kasayı Corsair Spec Del'ta yapıp SSD değiştireceğim. RAM'ları değiştireceğim. 5300 gibi fiyat tutuyor. Sizce alınır mı? Kargoda vesaire sorun yaşar mıyım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar linkteki sistem alınır mı?
Kasayı Corsair Spec Del'ta yapıp SSD değiştireceğim. RAM'ları değiştireceğim. 5300 gibi fiyat tutuyor. Sizce alınır mı? Kargoda vesaire sorun yaşar mıyım? Teşekkürler.
Bende alıcam galiba
O gelecek ama içindeki bileşenler RGB olmayacak muhtemelen.
Kasada rgb özelliği var rgb ile gelicek

Kasada rgb özelliğinden bahsetmiyorum. Size bir kasa gösterilmiş ancak üzerine resimdeki ürün temsilidir yazmışlar. Tam olarak görseldeki ürün gelmeyebilir mi demek bu? Ve gelmediğinde itiraz etme hakkınız yok demek midir? "Biz üzerine yazdık, resim temsilidir" derlerse?

Kasada rgb özelliğinden bahsetmiyorum. Size bir kasa gösterilmiş ancak üzerine resimdeki ürün temsilidir yazmışlar. Tam olarak görseldeki ürün gelmeyebilir mi demek bu? Ve gelmediğinde itiraz etme hakkınız yok demek midir? "Biz üzerine yazdık, resim temsilidir" derlerse?
Webteknonun çektiği videoya bak. Kasayı görürsün. Ama o kasayı önermiyorlar. O yüzden corsaır spec delta rgb alacağım. Hem daha şekil. Sende ona bak derim. Bence alınır bir sistem. İşlemcinin ışıklı fanı felan daha güzel. Ben bir de rgb ram ekleyeceğim. Ssd de değiştirmeni tavsiye ederim. Müthiş olur.
Bir de arkadaşlar bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. Bende garanti kart bulunuyor yani bonus kart. 9 ay takstilerin de taksitler çok pahalı öğrenciyim ve ödeyemem. Nakit avans çekip itopyaya eft yapıp ben nakit avansı 18 ay böldürüp nakit avansı ödeyebilir miyim ? Öyle oluyor dimi ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı