TEKNOKING vs Battle Gold [webtekno]

TAL0S

Hectopat
Yer
Manisa Merkez

Fiyatı 5900 TL'ye kadar özelleştirebilirim, amacim daha sonrada ekran kartı ve işlemci değiştirebilmek yönünde ve ısınmayı en aza indirmek.

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopyaya güvenmiyorum hocam. Ben ailemi ikna edersem battle gold alıp rami corsaır rgb yapıp ssd değiştiriyorum 5700 tutuyor. Tek tek toplasan 200 TL felan pahalıya geliyor. Hazır kasa al geç derim ben çünkü montaj felan uğraşıcaksın. Sadece ekran kartı takarsın oyun oynarsın. He ben montaj vesaire yaparım sıkıntı yok dersen tek tek topla pek fiyat farkı yok ama 200 TL bile önemli.

Battle gold un işlemcisi daha iyi ihtiyacına göre ekstra disk ekleyip alabilirsin kendin birleştirebileceksen veya bir bilgisayarcıya toplatabileceksen başka bir sistem yazabirim.

ikisi arasında bende kalmıştım. itopya'ya kasa konusunda güvenmiyorum. yanlış parça ya da hasarlı parça takabılıyorlar. kurulum ve drıver işaretlesen bile yoğunlukta göz ardı edilebilme ihtimali var.

özelleştirmeleri yapıp teknokıng'i satın alıcaktım ki bankam izin vermedi o sinirle vatana indim kdv indirimlerine denk geldim. 5.800tl gibi fiyata aynı şekilde topladım hatta ram'lerim 3200 mhz ekran kartımda rog strix oldu

Rog STRİX 2060 mı ? İşlemci ne aldınız peki ?

Vatan computer PC almak başlı başına hata diye yazılar okudum itopya adı altında da aynı şekilde yazılar gördüm ama arkadaşım geçen ay sistem topladı usp ile mis gibi geldi

Sistem güzel duruyor eğer rtx senin için önemli ise bu güzel ama değilse bu sistemin ekran kartını rx 5700 yap daha ucuza daha iyi bir ekran kartı.

aynen rog strix rtx 2060 6 gb oc işlemcı de ryzen 5 3600

vatanı tercıh etmemın sebebı kurulum aşamasına montajına dahil olabılıyorsun. internet uzerınden alışverişte sorun yaşadığında garantı kapsamı kargolama surecı aradakı iletişim cok yorucaktı benı. belkı 100-200 tl fazla ödedim ama en azından elımın altında mağazaları var sorun oldugunda birebir muhattap olacağım kişiler var

Sistemi atar mısın bakayım bir belki fikrimi değiştirebilirim
eğer bana söyledıysen buyur

corsair 2x8 16gb Ram 3200 mhz= 392,85
Toshiban 480 gb ssd= 276,86
Asus Rog Strix 2060 6gb oc = 2.239,50tl
Xıgmatec venom x 650w 80+ = 570,66
Ryzen 5 3600 = 1.074,25tl
msı b450ma pro max = 375,29

kdv tutarı = 887,29 tl

toplam tutar = 5.816,29tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…