Teknoloji devlerinin bulut depolama tarzı nasıl?

Mesela Drive depolama alanınız. Size belirli bir kota konuluyor ve o kotanın üzerinde veriyi sistem içeri almıyor. Google Fotoğraflar da sanırım aynı şekilde çalışıyor.

Drive, Fotoğraflar ve Gmail hizmetleri hepsi birleşik şekilde bir alandan yiyor.

Bu arada bulut depolama fiziki depolamadan daha mı iyi? Çoğu kişi harici HDD falan alıyor ama yine de sormak istedim.

Drive, Fotoğraflar ve Gmail hizmetleri hepsi birleşik şekilde bir alandan yiyor.

Bu arada bulut depolama fiziki depolamadan daha mı iyi? Çoğu kişi harici HDD falan alıyor ama yine de sormak istedim.

Sürekli internete erişiminiz ve Google'a verilerinizi satıp üstüne para vermeye niyetiniz varsa neden olmasın.

Sürekli internete erişiminiz ve Google'a verilerinizi satıp üstüne para vermeye niyetiniz varsa neden olmasın.
Güvenlik konusu hakkında Drive daha iyi bence hem depolama olarak hem de verilerin silinme olasılığı düşük olarak. Ama yine de hiçbir şey tam güvenilir değildir.

Terabaytlar dolusu veriniz yoksa fotoğraf video ve filmleriniz içi HDD ve oyunlar için SSD alabilirsiniz.
O kadar veri yok bende. :) Merakımı gidermek için konu açtım. Ama Google'ın silinme olasılığının -çok düşük olabilir- olduğunu sanmıyorum. Tabii bunu yaşayan bilir. Başıma böyle bir şey gelmedi.

O kadar veri yok bende. :) Merakımı gidermek için konu açtım. Ama Google'ın silinme olasılığının -çok düşük olabilir- olduğunu sanmıyorum. Tabii bunu yaşayan bilir. Başıma böyle bir şey gelmedi.

Cyberpunk 2077'nin animesinde tüm internet aleminin çöküşünden ve yeniden silbaştan yapılandırılmasından bahsediliyordu. Bu tarz bir şey olmazsa Google ile devam.

Rica ederim. Aklınıza takılan bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.

İki tane buldum ama 22 TB olanda daha fazla özellik var. Onu anlamadım. İkisini de atayım.

İki tane buldum ama 22 TB olanda daha fazla özellik var. Onu anlamadım. İkisini de atayım.

İKisinde de 10 farklı diske aynı veriyi yazıyorsunuz. O yüzden 10'da 1 olarak hesaplayabilirsiniz depolama alanını.

Bu sitede makine öğrenimiyle ilgili ayrıntılı bilgi bulunmakta. Aralarındaki en bariz fark da bu zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı