Teknolojigo sitesi güvenilir mi?

"24 Saat Geçerli Sepet İndirimi" diye 200₺'lik ekstra bir indirim tanımlamışlar. Ona kanıp bugün ürünü alacaktım az kalsın.

Herkese pazartesi kargo dediler. Sali oldu kimseye ulaşılamıyor. Mesaj bıraktım verdim veristirdim. Muhakkak okumuslardir.

Ürün geldi mi elinize?
Ürün geldi mi?

Arkadaşlar, kredi kartı ile satın alan arkadaşlar Iyzico'yu arayıp bloke koydursun.

Ürün geldi mi elinize?

Ürün geldi mi?

Arkadaşlar, ürün vs. yok. Dolandırıldık.
Ürün geldi mi elinize?

Ürün geldi mi?
arkadaşlar ürün vs yok dolandırıldık
whatsapp grup kuruldu herkes ordan ne yapacağına karar veriyor gelmek isterseniz 0530 495 6770 yazın burdan arkadaşa

tülin hanım whatsapta grup kurdu arkadaşlar 0530 495 6770 yazın burdan arkadaşa isterseniz

Biz de 3 Nisan'da kurutma makinesi aldik. Hala ne gelen var ne kargoya verilen. Dun için pazartesi yani kargoya verilir saat 18'e kadar demislerdi ama bugun hiçbir sekilde irtibat kurulamiyor maalesef. Ne yapacağız bilemiyorum.

Arkadaşlar Ankara Ticaret Odasının sayfasına girin, sağda mektup resmini tıklayın. Şikayet kısmını seçin ve şikayeti yazın.

Kod:
Merhaba, 

Ankara Ticaret Odanıza bağlı Sicil numarası 457098 TOBB Üye Sicil 2018441 TEKNO2 BİLİŞİM ELEKTRONİK DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI LOJİSTİK TAŞIMACILIK İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

Şikayeti yazın.

Ben de bir telefon aldım ama sipariş takibi yapamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda yüzüme kapanıyor telefon. Kaç kere aradım. Sizce ne yapmalıyım? Şüphelenmeye başladım.

Ben alırken 3-6 gün yazıyordu bugün ya da yarın doluyor. 5 Nisanda aldım akşam uzeri. Salıdan başlasak en geç salı günü vermeleri gerekiyor. Isimiz allaha kaldi.

Bende 5 Nisan'da 3300TL çamaşır makinesi aldım hâlen gelecek.

Adamlar dolandırıcı. Fatura kesip Mali göndermese ne olacak ki, bir tane yetkilisi var, en kötü onu göz altına alırlar, o da borcum borç ama param yok yedim hepsini der ve hepimiz avucumuzu yalarız. Maalesef bu sistemde her şey bu kadar basit. Iyzico bir şey yapamıyor, sadece bankanıza harcama itirazı yapın diyor. Bu arada tedarikçinin bizde numarası var ve o numara üzerinden kendisine ulaşabiliyoruz ancak bunu sizinle paylaşamayız diyor. Ben Tüketici hakem heyetine başvuru yaptım. Cimere dolandırıcılık ihbarında bulundum. Bankaya harcama itirazı yaptım. Başka da yapacak şey yok. Bir şey çıkarsa ne ala. Çıkmazsa üstüne bir bardak soğuk su maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…