Teknolojigo sitesi güvenilir mi?

Bu iş bence saadet zinciri olayına dönecek bunlar anladığım kadarıyla dropshopping yapmaya çalışıyorlar. Stoksuz ürün satışı, kendileri talebe göre temin edip alıp gönderme işi gibi.
Bunlarda 6399 TL tvyi havele işe 6030.60 TL ye sipariş verdim. O esnada diğer sitelerde aynı TV 6700-6800 TL civarındaydı. Çok pişmanım, keşke vereydim 500-600 liradan kaçmayıp hiç yoktan şuan TV elimde izliyordum. Şimdi o sitelerden almaya kalkıyım fiyatlar 7000 TL oldu. Bunları ürünü göndermediğine mi yanayım, paramı iade etmemeklerine mi yanayım, yoksa diğer sitelerde ki fiyatların artmış olmasına mı yanayım?
 

Bir müşteri temsilcisi asla böyle konuşmaz bunda var bir şey.

İstanbul bilişim neyse bu da aynısı. Bizim millet hala anlamadı şunların foyasını. Bu.


Kaç gün oldu alalı? Ne zaman aldın? Ben de alacağım da gelir mi diye şüphe ediyorum.
 
Ben de ürün aldim 07.04.2021 tarihinde cuma gunu sordugumda pazartesi kargonalanacak dendi pazartesi aksamina kadar bekleceğiz anlasilan. Bu arada kurumsal fatura kestirdim ben de e-fatura mukellefiyim faturalarinda sorun yok ola ki teslim alirsak buradan bilgi verecegim.
 
Anlaşılan epey kişi alışveriş yapmış.urunleri faturalandirmada herhangi bir problem görünmüyor. Ürünleri teslim alan arkadaşlar buradan yazabilirse herkes bilgi sahibi olur.
 
Bende havale ile 3666₺ lik bir ürün şipariş ettim ama daha havale yapmadım sizlerden geri dönüş bekliyorum şiparişleriniz gelirse yapıcam
 
Ben aynı isimdeki instagram sayfasına kapıda ödeme sormuştum, gelen cevap:

"Şuan satışımız yoktur zaten denemek amaçlı açılan bir sayfadır"

Perşembe günü gelmiş bu cevap ben yeni gördüm.
 
Bugün yapılan konusma
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20210412_104853.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 268
Arkadaşlar merhaba, ben de 8 Nisan'da ürün aldım. Bugün konuştuğumda kargoyu en geç salı veya çarşamba vereceklerini söylediler. Bugün için hızlandırmaya çalışacağım dedi. Bireysel fatura maile gelmediğini söyledim. T.C. girmediğim için olduğunu söyledi söyledim, maile atacaklarmis. Umarım sorun çıkmaz size durumu haberdar edeceğim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…