Teknolojigo sitesi güvenilir mi?

  • Konuyu başlatan login
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 179
  • Görüntüleme 22B
08502418856 numaralı müşteri hizmetlerini aradım. Çağatay isimli hep aynı isimli kişi açıyor bu arada. Yine o çıktı, bu çarşamba günü iade edeceklerini muhasebeye iletildiği beyan edildi. Bakalım çarşamba ya kadar bekliyorum. Bu arada tüketici hakem heyetine başvuru yapmıştım, cumartesi günü cimer üzerinden sibersuçlara ve ticaret bakanlığına elimdeki sözleşme, ön bilgilendirme formu ve konuşma ekran görüntüleri, dekontu da ibraz ederek ihbarda bulundum. Bugünkü yapmış olduğum çağrı merkezi konuşmasını telefondan kayıt altına aldım. Çarşamba günü param iade olmaz ise, perşembe günü bütün evrak ve ses kaydı ile savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Gelişmelerden haberdar ederim.

Senin paranı iade ederler. Bu benim fikrim tabii. Ben dahil diğer arkadaşların ürünlerini de gecikmeli de olsa yollarlar. Bu kadar banka hesabi var adamların. Resmi faturalandirmada yapıyorlar bir de. İzmir ve Ankara adresleri de sitede mevcut. Dolandirici olsalar arkalarında iz bırakmak istemezler.
 
Hocalarım ama ilk önce bir şey soracağım. Hiç adı sanı bilinmeyen bir şirkete ne hakla hizmet o kadar büyük mevlalarda para ödeyerek bir şeyler satın aldınız?
Ben yıllardır e ticaret ile alışveriş yaparım. Yeri geldi İstanbul'dan yurtdışından getirilip satılan fotoğraf makinası bile almışlığım çok olur uzaktan. İlk defa bunlara rastladım dostum, yani bizde suç yok, suçlular ortada ama onlarda sert bir kayaya rastlamadığı için böyle rahatlar, hiç sıkıntı yok. Veriririm bir avukata 6000 TL daha, misliyle alırım alacağımı. Bu dünyada kimseye borçlu kalmam, paramı da bırakmam. Şükür bugüne kadar da böyleydi.
 
Ben yıllardır e ticaret ile alışveriş yaparım. Yeri geldi İstanbul'dan yurtdışından getirilip satılan fotoğraf makinesı bile almışlığım çok olur uzaktan. İlk defa bunlara rastladım dostum, yani bizde suç yok, suçlular ortada ama onlarda sert bir kayaya rastlamadığı için böyle rahatlar, hiç sıkıntı yok. Veriririm bir avukata 6000 TL daha, misliyle alırım alacağımı. Bu dünyada kimseye borçlu kalmam, paramı da bırakmam. Şükür bugüne kadar da böyleydi.

Hepimiz için geçerli bu durum. Kimse parasını sokaktan toplamiyor. Hele böyle bir zamanda. Gidisata bir bakalım. Bir yol izleriz sonuçta. Ortada kalacak halimiz yok.
 
Firma Ankara Cumhuriyet vergi dairesinde terk görünüyor. Bugün herkese kargo denmiş eğer kargoya verilmez ise daha göndermezler. Tuaf olan fatura GİB de görünüyor. Kafam çok karıştı.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    95,1 KB · Görüntüleme: 162
Fark ettiniz mi bilmiyorum ama sitede hep kaliteli ürünler var, nerede iyi ürün var ise hep değerinin altında satılıyor. Büyük ihtimalle kısa sürede vurgun yapıp gidecekler. Araştırmalarıma göre Ankara'da bir ticaret yeri.
 
Ankara da veya İzmir de olan yok mu şu adreslere bi bakıverseniz :)
Bu arada o bazı ürünlerin altındaki alıcı yorumları varya, çoğu başka sitelerden kopyalayıp yapıştırmışlar
 

Yeni konular

Geri
Yukarı