Teknolojigo sitesi güvenilir mi?

  • Konuyu başlatan login
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 179
  • Görüntüleme 22B
Bu arada hemen atlamayın arkadaşlar, Zerre Shop olayında da bazıları sırf mesaj atıyordu savunmak için arada yalan olan. @Fatma ateş büyük olasılıkla onlardan biri gibi geliyor, çünkü biz de yaşamıştık sırf böyle.
Şikayetvar'daki klişe mesajları da okuyunca sitenin ismini dolandırıcıya çıkarma çalışması olduğu açıkça görünüyor.
Alakası yok hocam maalesef, keşke dediğiniz gibi olsa.
 
Merhaba. Ben de aynı şekilde 9 Nisan 2021 de 7.269 Türk lirasına aldığım LG TV ile yanıltıldım herkes gibi ben de madurum. Kredi kartı ile aldım havale EFT gibi işlemlerde talep etmek olmuyormuş. İyzico yu aradım onlar para akışını göremiyorlar. Sadece gerekli mecralara davacı olmamızı gerekir ise biz alt yapıyı o mecralara veebiliriz dediler. Onun dışında yardımcı olamadılar. Banka 45 gün sürecek satışı yapılan MEB'la icelemeye aldırdım ondan sonuç bekliyorum pazartesi 19 Nisanda cumhuriyet baş savcılığına gidiyorum 8 gün oldu 7 gün geçtiği için şikayetimi yapacağım, kartal adliyesine gelen var ise buradan ulaşabilir.

Şikayetçi olan mağdur gurubunda mısınız bilmiyorum. Biz şikayetçi olduk. Davanjn.

Şikayetvar'daki klişe mesajları da okuyunca sitenin ismini dolandırıcıya çıkarma çalışması olduğu açıkça görünüyor.

Kardeşim bak sende araştırıyorsun bizde araştırdık. Ama yasadışı ve güvensiz bir durum göremedik. Bu site 2 aylık siteymiş sonradan öğrendik. 2 gün geç alsak belki kurtulurduk. O sırada formlara şikayet sitelerine düşmeye başladı zaten. Burada suçlu aramıyoruz, kapılmayın diyoruz. İlk alanlar bu formlara yazıp uyarısa bu işin sonu bu kadar vahim olmazdı. Çooook duyarlı vatandaşlarız. Dolandırıldığı halde hiçbir yere yazmayanlara ne demeli.
 
Merhaba, ben 8 Nisan'da aldığım ürün gelmeyince bankaya dilekçe verdim, 16 Nisan'da param yattı. Sizleri de bilgilendirmek istedim.
 
Eşim avukat biz işlemleri başlatıyoruz.
Arkadaşlar. 12 Nisan ‘da bu siteye 4400TL mi kaptırdım. Yoğun ve ince araştırmalarım sonucu bu vatandaşın tüm bilgilerine ulaştım. Ömer adında biri 9X doğumlu ve kendini tosuncuk kadar zeki sanıyor. Bir köstebeği mevcut bilgisine. Özelden yazarsa tüm detayları iletirim kendisine. Hatta unuttuğu detayları bile. Çok yanlış yere tosladığını belirteyim. Gerekli yasal işlemler zaten devreye girmeye başladı. 7 ile 13 yıl arasında cezası var. İyi halde bile 3/4'ünü yatar. Değer miydi bilmiyorum ama sıkıntılı günler kapısında.

Size verilen numara kimin? Aradınız mı? Biz de mağdur olduk.
Biz de savcı arkadaşımızın yardımıyla savcılığa verdik. Size verilen aramanızı isteyen numaraya mesaj attım ama cevap verilmedi. Kim olduğunu öğrenebildiniz mi.
 
Merhaba ben 9 gün gelmeyen ürün için 3 gün önce bankaya başvurmuştum iyzigo yu da aramıştım paramı banka geri yatırdı şikayetimi sikayetvar.com adresinden kaldırdım tek sıkıntı bu şirket neden bir açıklama yapmıyor şu sebepten dolayı ürün gönderemedik diye 97 madur gördüm bana açıklama gelmedi tek sonuç bankamın Finans bank olumlu sonuç ile paramı geri alabildim Teknolojigo.com hala durumu nedir bilmiyorum benim korkum sadece istanbulbilişim aklıma gelmişti. herkes umarım paralarını geri alırlar. Site hakkında bilgilendirme için youtube veya buna benzer bir yerde açıklama yapılmalı. herkes bilmeli...
 
Fake beyler, inanmayın. Fatmalar, Gamzeler sonu gelmez bunların ; asla kanıp beklemeyin. Bilerek yapıyorlar sonra parayı alıp üşecekler.
Valla fake falan değilim, gayet dün sabah iadesi gerçekleşti arkadaşlar.. İyzco ve müşteri hizmetlerinden hallettik.. Harcama itirazı olarak mail attık. Uğraşın yani kaptırdıysanız.
 
Bu konuyu hep takip edeceğim. Daha yeni kaydolup (muhtemelen mağduriyetin telaşı ve acelesiyle olmasına rağmen) imlaya bu kadar dikkat eden bir güruh ilk defa görüyorum. Helal olsun vallahi. 😁 🙂
 

Geri
Yukarı