Teknolojipazar güvenilir mi?

fatihveliioglu

Hectopat
Arkadaşlar teknolojipazar diye bir site var ve alışveriş yapacağım ama korkuyorum. İade konusunda ve stokta olmama durumu gibi bir çok yorum okudum. Ama karar veremedim buradan alışveriş yapmakta muammada kaldım. Alışveriş yapan veya bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba?

Stok sorarak alırsanız bir sorun olmaz, garanti konusunda da bir sorun yaratan bir site değil. Ben sürekli alışveriş yapıyorum. Bir çok ürün piyasaya göre uygun.

Stok sorarak alırsanız bir sorun olmaz, garanti konusunda da bir sorun yaratan bir site değil. Ben sürekli alışveriş yapıyorum. Bir çok ürün piyasaya göre uygun.

Bilgisayar parçaları alacağım için çok düşünüyorum teknoloji bu sonuçta bir sıkıntı çıkması muhtemel bu tip şikayetleri okuduğumda korktum geri kalan konularda taksit seçenekleri olsun fiyat uygunluğu olsun iyiler

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı