Teknolojiye nasıl ilgi duymaya başladınız?

Babam sağ olsun, onun sayesinde buralardayım. Beni teknolojiyle tanıştıran adam gibi adamdır babam. Hatta bir anımı anlatayım size :DHayatımda ilk defa format atıyorum. Windows 7. press any Key to Boot from USB ekranı varken babam bana bastırmıştı. Format attık her şey tamam. Sonra USB'yi çıkartmayı unutmuşuz. Aynı ekran gelince heyecan yapıp bastım. Yeniden format atmak zorunda kaldık :D


Ben küçükken bilgisayarıma çok fazla virüs bulaşırdı o zamanlar Windows 95 ve 98 vardı evde sonradan XP ve Windows 7 serisinden devam etsekte bu virüs sorunu benim ilgimi çekmeye başladı zamanla ve şu an yazılım teknikeriyiz yazılım veya bilgisayar mühendisliğine hazırlanıyoruz.

Hedef siber güvenlik bunun için paso matematik, kimya, biyoloji, fizikte kasıyorum algoritma geliştirmek için öyle yani.
 
Buradaki üyelerin ben dahil yarısından fazlasının durumunun şöyle olduğunu düşünüyorum:
PC almaya karar veriri, araştırmaya başlar, burayı görür, konu açar, meraklı olduğunu fark eder ve aramıza katılır.
Ben 4 yaşıma kadar tuşlu telefon kullandım, sonra annem İphone 5 aldı, sonra araştırdım falan filan ve şuan bilgisayardayım.
 
5.sınıfta YouTube'da Mario Galaxy oyununu görmüştüm. Oyun sadece Wii'de oynanabiliyormuş ama emülatörle de oynayanilirmişim. Emülatörü kurmakla uğraşırken ekran kartı, işlemci nedir onu öğrenmiştim. Sonrası kendiliğinden geldi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı