Teknolojiye nasıl ilgi duymaya başladınız?

2016-2017 arasında olması lazım, kuzenimin kuzeni anneannemin evine gelmişti o zaman çakma Minecraft oynuyordu onu gördükten 2 yıl sonra kendim Play Store'den orijinal Minecraft almıştım sonra Minecraft Java Editon'u öğrendim ondan sonra salgın başladığında annemin telefonu EBA'yı bile zar zor kaldırıyordu babamda gitti bana laptop aldı aldıktan 3 ay sonra laptoptan rrr sesleri gelmeye başladıktan sonrası Technopat Sosyal.
 
Buyrun.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot 2021-01-17 154244.png
    Screenshot 2021-01-17 154244.png
    882 bayt · Görüntüleme: 38
Teknoloji ile 2012'den ilgilenmeye başladım :) 4.4.2 Android olan Sony telefonum vardı. Onu kurcalarken basit şeyleri öğrendim. Bu birinci gelişmem.
Eski patates laptopumda olan BIOS bugu yüzünden format atamıyordum. Neyseki Microsoft kölesi olmadım :D ve Linux kurmamla hayatım başladı ve BIOS sorununu kökten çözdüm. Bu ikinici gelişme.

En sonda GNU/Linux ve BSD'ni öğrenmeye başladım. Ve hala devam ediyorum.
 
Laptop'umun ne kadar berbat olduğunu ve mobil oyunların boş olduğunu anlayacak yaşa gelince maddi durumumuzun bir bilgisayar almaya yetecek güçte olduğunu anladım. Babam sağolsun bu durumlarla hiç ilgilenmezdi bende direk bu forumu buldum. Araştırıp ilk kez bilgisayar topladım ve foruma sordum. Sorduğuma ilk başta pişman oldum sonra iyki sormuşum dedim. Şuan o sisteme baktıkça gülüyorum ben bunu hangi kafayla toplamışım diye.
 

Geri
Yukarı