Çözüldü Teknoqueen sistem alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ntuylu25

Centipat
Arkadaşlar İtopya'da satılan teknoqueen sistemi biraz özellestirerek bu hale getirdim.
Ryzen 5 1600 14NN.
G.Skill 3000MHz 2x8 RAM.
Gigabyte 1660S.
Anakartta Gigabyte 3600MHz B450 H.
Bu işlemci darboğaz ekran kartını besleyememe gibi bir sorun yapar mi?
Bir de fiyat 4.500 TL tavsiye eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
3 gün önce aynı sistemden bende aldım. 1600 darboğaz yapmaz. Rahat besler. Alınabilirse 2600 veya 3500x almak daha mantıklı. Alınamıyorsa bütçeyi zorlamanıza gerek yok.
Bu arada Hazır sistemdeki SSD sıkıntılıymış ben onun yerine Hyperx Fury 3D aldım tabi yine de siz bilirsiniz.
3 gün önce aynı sistemden bende aldım. 1600 darboğaz yapmaz. Rahat besler. Alınabilirse 2600 veya 3500x almak daha mantıklı. Alınamıyorsa bütçeyi zorlamanıza gerek yok.
Bu arada Hazır sistemdeki SSD sıkıntılıymış ben onun yerine Hyperx Fury 3D aldım tabi yine de siz bilirsiniz.

Çözüm
Bende SSD yerine segate'in 1 TB'lik HDD tercih ederek fiyatı düşürmeyi hedefledim. Bütçem 4.5k olduğu için SSD suanlik devre dışı biraktim. Birde r5 1600 14 mm olduğu için sormuştum ben. Cevap ona göreyse teşekkür ederim.

Bende SSD yerine segate'in 1 TB'lik HDD tercih ederek fiyatı düşürmeyi hedefledim. Bütçem 4.5k olduğu için SSD suanlik devre dışı biraktim. Birde r5 1600 14 mm olduğu için sormuştum ben. Cevap ona göreyse teşekkür ederim.
Rica ederim. 12nm değil mi? 14 nm de darboğaz yapmaz diye biliyorum fakat başka birilerine daha sorup görüşlerini alın derim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı