"Teknorya" satıcısı güvenilir mi?

Bunun sebebi nedir hocam? Merakimdan soruyorum.
Tüm dünyada bu şekilde neredeyse. İnsanlar memnun oldukları ürün hakkında yorum yazma zahmetine zaman ayırmıyor. Olumsuz veya kötü deneyim yaşadıkları zaman buna çok güzel ve bolca zaman ayırıyor. Bu her sektör ve her ürün için geçerli.

Bunun sebebi nedir hocam? Merakimdan soruyorum.
Çünkü memnun olan insanlar genelde yorum yazıp zaman kaybetmek istemiyor ( her ne kadar pek zaman almasa da ), şikayeti olan ve memnun olmayan insanların sorunlarını çözmek için ilk başvurdukları yerler buralar oluyor, dolayısıyla şikayet sayısı fazla gözüküyor.

Tüm dünyada bu şekilde neredeyse. İnsanlar memnun oldukları ürün hakkında yorum yazma zahmetine zaman ayırmıyor. Olumsuz veya kötü deneyim yaşadıkları zaman buna çok güzel ve bolca zaman ayırıyor. Bu her sektör ve her ürün için geçerli.
Bunun için biraz tüketici bilincinin oluşması gerek diye düşünüyorum fakat dediğiniz çok doğru yorumlar her zaman olumsuz ve bazen abartılı.

Sattıkları ürünün arkasında durmayan bir firma. Kesinlikle önermiyorum. Tercih etmeyin.

Teknorya Satıcısı dert.

Satıcı hakkındaki tecrübelerim.

Son düzenleme:
Asla ama asla bulaşmayın!! Ben 32 gb nitro 16 aldım satıcı 16 gblığa 16 gb ram taktırmış ve bunu belirtmemiş. Uzak durun başka yerden alın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı