Teknosa'dan 2.el MacBook alınır mı?

Hocam belli bir ürün linki yok çünkü birden fazla ürün var. Şimdi bir tane begenip atarım ama genel olarak Teknosa'dan 2.el MacBook alınırmk onu merak ettim.

Mesela bu var hocam. Ortalama oyunlar oynarım ama genelde dizi-film YouTube kullanırım. İphone telefona sahibim zaten. İşimi görür mü?

Son düzenleme:

Dostum teknosa burada sadece bir marketplace görevi görüyor. Attığın üründeki satıcı HB Bilişim diye bir yer cihazda sıkıntı olursa muhatap bulamayabilirsin tabii buladabilirsin.

Ek olarak attığın cihaz pek kuvvetli değil ne için kullanacaksın? Oyun ise bu cihazda oynayamazsın sanırım. Pil durumu ne alemde belirsiz, değişiklik gerekebilir.

Dostum Teknosa burada sadece bir marketplace görevi görüyor. Attığın üründeki satıcı HB Bilişim diye bir yer cihazda sıkıntı olursa muhatap bulamayabilirsin tabii buladabilirsin.

Ek olarak attığın cihaz pek kuvvetli değil ne için kullanacaksın? Oyun ise bu cihazda oynayamazsın sanırım. Pil durumu ne alemde belirsiz, değişiklik gerekebilir.

Oyun oynamadıgımı ancak ara sıra orta düzey oyun oynadıgımı belirtmistim. Genel olarak dizi-film ve YouTube forum vs takılmak için. Sadece Teknosa'da karşıma çıktı ve merak ettiğim için sordum sizlere. Dediğiniz marketplace olayınıda biliyorum. Yenilenmiş telefonlardada aynı mantık var. En azından Teknosa aracı oluyor az da olsa bir güven veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı