Teknosa'dan alınan JBL 510BT e-fatura yollanmamış

mami9998

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
2-3 ay önce JBL 510BT kulaklık aldım Teknosa mağazasından ancak kulaklık şarj olmamaya başladı bir sürü sıfır şarj aletiyle denedim olmadı. Müşteri hizmetlerini aradım ancak telefon numarası, T.C. Kimlik no ve Gmail adresinden bulamadılar. Mağazada kasada gayet iyi bir şekilde hatırlıyorum T.C. Kimlik no, ismim soy ismim ve telefon numaramı istediklerini e-fatura oluşturacaklarını söylediler. Anlamadığım taraf bilgilerimi istiyorlar ve neden kaydetmiyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
2-3 ay önce JBL 510BT kulaklık aldım Teknosa mağazasından ancak kulaklık şarj olmamaya başladı bir sürü sıfır şarj aletiyle denedim olmadı. Müşteri hizmetlerini aradım ancak telefon numarası, T.C. Kimlik no ve Gmail adresinden bulamadılar. Mağazada kasada gayet iyi bir şekilde hatırlıyorum T.C. Kimlik no, ismim soy ismim ve telefon numaramı istediklerini e-fatura oluşturacaklarını söylediler. Anlamadığım taraf bilgilerimi istiyorlar ve neden kaydetmiyorlar?
Aldığın yere git ve kaydını sorgula.

Söyledim kaydımın olmadığı söylendi.
Böyle birşey olmaması lazım, senin bilgilerini ne için kullanabilirki? Satın aldığın ürün sisteme kaydolmamışsa teknosa hiçbir şeye yardım etmez, zaten sorunlu satıcı.
Teknosadan aldığını kanıtlayacak herhangi birşey varmı? Yoksa bilerek kusurlu ürün vermişlerdir geri getiremeyesin diyede fatura vs. hiçbirini vermemiş olabilirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı