Teknosa'dan yenilenmiş iPhone XS 64 GB alınır mı?

Hocalarım, Teknosa'dan yenilenmiş iPhone XS 64 GB alınır mı?

Bahsi geçen telefona buraya tıklayarak erişebilirsiniz.
Deneyimi veya bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
1.satıcısı teknosa değil sadece pazaryeri 2.si hangi parçaların değiştiğini bilemediğinden dolayı senin yerinde ben olsam 64gb iPhone 11 kovalardım 2.el temiz sayılabilecek

1.satıcısı teknosa değil sadece pazaryeri 2.si hangi parçaların değiştiğini bilemediğinden dolayı senin yerinde ben olsam 64gb iPhone 11 kovalardım 2.el temiz sayılabilecek
Evet Teknosa'nın satmadığını biliyorum fakat hangi site üzerinden satıldığı da önemlidir diye düşündüm.

2.El yenilenmişe göre daha mı güvenlidir?

Evet Teknosa'nın satmadığını biliyorum fakat hangi site üzerinden satıldığı da önemlidir diye düşündüm.

2.el yenilenmişe göre daha mı güvenlidir?

Güven için bir şey diyemem garantisi yok ama alacağın ürünü görebilirsin internetten alırsan belki sadece ekran değişmiş telefon gelecek belki de toplama telefon gelecek bilemezsin.

2.el yenilenmişe göre daha mı güvenlidir?

Hocam şöyle söyleyeyim güzel araştırıp test edip inceleyip alacağınız her 2.el yenilenmişten daha güvenilirdir. Çünkü yenilenmiş cihazların parçaları yan sanayi veya pert cihazlardan çıkartılan parçalardan toplanıyor. 2 tane yenilenmiş cihaz kullanmış biri olarak önermiyorum.

11.000'e temiz iPhone 11'ler var sahibinden de onları araştır, bulursun yaşadığın şehirde varsa, İzmir'de var örneğin ben buldum. Yenilenmiş yan sanayi parça takılmış telefon önermem.

11.000'e temiz iPhone 11'ler var sahibinden de onları araştır, bulursun yaşadığın şehirde varsa, İzmir'de var örneğin ben buldum. Yenilenmiş yan sanayi parça takılmış telefon önermem.
Pil sizce ne kadar olmalı? Alıp kullanmalık...

Ve ikinci el 11'lerde çoğunlukla face ID aktif değil olarak belirtilmiş. Kronik bir sorunu mu vardır? Bunu merak ettiğim için soruyorum.

Pil sizce ne kadar olmalı? Alıp kullanmalık...

Ve ikinci el 11'lerde çoğunlukla face ID aktif değil olarak belirtilmiş. Kronik bir sorunu mu vardır? Bunu merak ettiğim için soruyorum.
pil için bi şey diyemem şimdi uyguna bulursanız alın değiştirisiniz sonra zaten. %80 altı olmasın da 82-83-84-85 bulursunuz suan en iyi piyasada orijinal kalan varsa. 11 gibi eski bir telefonun zaten pil çok gitmez ne yaparsanız yapın. daha sonra kendiniz güçlendirilmiş woyax&deji batarya taktırırsınız en azından içiniz rahat kullanırsınız.

kronik bir sorun yok. ekranı mekranı değişmiştir onların, ekranı değişmemiş orijinal alın face id çalışan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı