Tekrar tekrar oynanabilen bir oyun önerisi

kayraz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, hikayeli oyunları çok fazla oynamıyorum. Düz bir çizgide ilerlemeyen oyun önerir misiniz? Oyunlarımı yazayım siz tekrar yazmamış olursunuz.
Şu an gözümde Bannerlord ve Diablo 4 var. Bu arada Single Player oyun önerisi istiyorum.
Oynadığım oyunlar ise:
Stardew Valley.
Elden Ring.
Skyrim.
Baldur's Gate 3
Terraria.
Vampire survivors.
Hades.
Balatro.
Euro Truck.
Forza.
Civilization.
Online ve hikayeli dışında oyunlarım bunlardı.

Merhaba, hikayeli oyunları çok fazla oynamıyorum. Düz bir çizgide ilerlemeyen oyun önerir misiniz? Oyunlarımı yazayım siz tekrar yazmamış olursunuz.
Şu an gözümde Bannerlord ve Diablo 4 var. Bu arada Single Player oyun önerisi istiyorum.
Oynadığım oyunlar ise:
Stardew Valley.
Elden Ring.
Skyrim.
Baldur's Gate 3
Terraria.
Vampire survivors.
Hades.
Balatro.
Euro Truck.
Forza.
Civilization.

Bannerlord.

Oynadığım oyunlar ise:
Stardew Valley.
Elden Ring.
Skyrim.
Baldur's Gate 3
Terraria.
Vampire survivors.
Hades.
Balatro.
Euro Truck.
Forza.
Civilization.

Phasmafobia deneyebilirsiniz Single da oynanabiliyor.

Aklınızdaki Bannerlord özellikle modlarla birlikte çok fazla saat sunar, Diablo 4 te aynı şekilde oynama saati yüksek oyunlardan . Önereceğim diğer oyunlar

Celeste
Deadcells
Dark Souls serisi
Dead cells ve celeste var, dark souls eski geldi ondan dolayı almayı düşünmedim.

Prison Architect, Another Brick in The Wall, Academia School Simulator, RimWorld gibi oyunları tekrar tekrar oynayabilirsiniz. Eğer tekrara düşerse DLC alıp yeni bir oyunmuş gibi oynayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı