Rehber Telefon alırken nelere dikkat edilmeli?

benmuhammed

Hectopat
Katılım
25 Aralık 2020
Mesajlar
1.465
Makaleler
3
Çözümler
8
Yer
İstanbul - Turkey
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RAM: DDR3 12 GB
Ekran kartı: Intel(R) HD Graphics 4600 I NVIDIA GeForce GT 750M
Anakart: Bilmiyorum. (ASUS N550JV Laptop kullanmaktayım.)
İşlemci: Intel(R) Core(TM) İ7-4700HQ @2.40GHz
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere telefon alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini listeledim. Hadi bakalım nelere dikkat etmeliyiz.

» Bütçenizi belirleyin.​

Telefonunuzu alırken en önemli şeylerden birisi bütçenizi belirlemektir. Bu sayede hayalinizdeki telefonu bulmanız kolaylaşacaktır.

» Kullanım amacını belirleyin.​

Kullanım amacı yine en önemli şeylerden birisidir. Mesela oyun oynayacaksanız oyun telefonu almalısınız.

» Arkadaşlarınızdan veya sitelerden yardım alın.​

Telefonu alırken akadaşlarınızdan veya sitelerden yardım almanız size daha iyi telefonu bulmak için yardımcı olacaktır. Konusunda uzman kişiler eminim ki yardımcı olacaklardır :).

» Telefonun yorumlarını inceleyin.​

Alacağınız telefonun güvenilir bir adresini bulup kullanıcı yorumlarını inceleyin. Size yardımcı olacaktır.

» Karar zamanı!​

Bütçenizi belirlediniz, cihazı ne için kullanacağınıza karar verdiniz. Sıra geldi satın almaya. Ön yargılı davranmayın! kararınızı verdiğiniz telefonun güvenlilir bir adresini bulun. Ve hazırsınız! Artık hayalinizdeki telefonu alabilirsiniz.

İyi günler!​

 
Katılmıyorum. Arayüz önemli bir detay.

Evet haklısın Oxygen OS ile MIUI bir değil mesela benim burada kastettiğim şey çok farklıydı. İnsanlar artık sadece markaya bakıyor Xiaomi'den başak telefon almam IPhone'dan başka telefonlar çöp vs. vs. İyice siyasete döndü bu işler. Ben burada onu kastettim. Marka fanboyluğu yapan çok kişi var.
 
...ve Xiaomi marka telefon almayın. Donanımları her ne kadar iyi olsada yazılımları leş gibi. Yazılım deyince aklınıza sadece performans ve takılma gelmesin.
 
Şikayet var.comdaki marka karneleri gibi verilerde çok önemli bence müşteri memnuniyeti ile alakalı istatistiksel veriler sonuçta.başta techno olmak üzere kıymeti bilinmeyen markalarda var.adamlar yedek parça maliyetlerini sitelerinde yayınlıyorlar. sıkıntı yaşadığında whatsap destek hattı falan var.Türkiyeye özel yazılım güncellemeleri bile oluyor.teknolojide marka bağımlılığı da bi hastalık bence özellikle apple diye annesini babasını öldürecek yada kendine bi zarar verecek triplere giren çocukların ailelerine allah sabır versin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı