M Mehmet277 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #1 iPhone 15 almak istiyorum, Trendyol'dan mı yoksa MediaMarkt'tan mı almak daha mantıklı?
Fatihh_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.918 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2024 #2 Trendyoldaki satıcı önemli ama garantilik bir iş olunca Apple devrede olacaksa sıkıntı yok bence hangisi ucuzsa onu alırsın
Trendyoldaki satıcı önemli ama garantilik bir iş olunca Apple devrede olacaksa sıkıntı yok bence hangisi ucuzsa onu alırsın
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 18 Haziran 2024 #3 En iyisi Amazon.
H Hyperion1453 Centipat Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #4 Mehmet277 dedi: iPhone 15 almak istiyorum, Trendyol'dan mı yoksa MediaMarkt'tan mı almak daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Hocam Hepsiburada üzerinden Hepsiburada satıcısından alabilirsin güvenilir olur o şekilde hesabın mavi tikli olmasına dikkat et.
Mehmet277 dedi: iPhone 15 almak istiyorum, Trendyol'dan mı yoksa MediaMarkt'tan mı almak daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Hocam Hepsiburada üzerinden Hepsiburada satıcısından alabilirsin güvenilir olur o şekilde hesabın mavi tikli olmasına dikkat et.
Eru Iluvatarr Attopat Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #5 Mehmet277 dedi: iPhone 15 almak istiyorum, Trendyol'dan mı yoksa MediaMarkt'tan mı almak daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Amazon ya da Vatanbilgisayar öneririm. Hepsiburada kendi satıcısı olmasına rağmen çok uğraştırmıştı iade süreci 1 ayı bulmuştu öyle söyleyeyim. Amazon hariç fiziksel mağazaları olan muhattap bulabileceğin firmaları öneririm.
Mehmet277 dedi: iPhone 15 almak istiyorum, Trendyol'dan mı yoksa MediaMarkt'tan mı almak daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Amazon ya da Vatanbilgisayar öneririm. Hepsiburada kendi satıcısı olmasına rağmen çok uğraştırmıştı iade süreci 1 ayı bulmuştu öyle söyleyeyim. Amazon hariç fiziksel mağazaları olan muhattap bulabileceğin firmaları öneririm.