Telefon almak için kasım ayı indirimleri beklenir mi?

• Konuyu başlatan 442721
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.555
Bütçe
350000

442721

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, bütçem 35k civarında ve S24 veya S24 Plus cihazlarını düşünüyorum. Biliyorum şu an bütçem yetiyor S24 almaya ama hazır kasım yaklaşmışken 30 gün beklemek benim için fazla sıkıntı değil beklemeyi düşünüyorum ama buna değmeyecek bir indirim gelirse boşa beklemiş olurum.

Kasım veya Black Friday indirimlerini bilen biri veya bu zamanlarda ürün satın almış biri beni bilgilendirirse sevinirim. Fazla bir indirim beklentim yok 3000TL indirim bilene yeter, indirim olmasa fakat yanında kulaklık veya saat verseler bilene yeter bana.

Bir arkadaşım Black Friday zamanı bankaların indirim yaptığı söylemişti çok inanmadım ama bankaları geç firmalar bilene yapıyormuş. Önce fiyat yükseltip sonra düşürdüklerini söyleyenler var, ikilemde kaldım.

Ben de iPhone 13 almayı düşünüyorum, Kasım indirimlerini beklemek mantıklı mı? Yoksa aynı mi olur?

Ben her türlü üründe indirim beklenmemesi gerektiğini savunuyorum. Çünkü yüksek enflasyonlu ve pazarlama hileli ülkemde her zaman indirimler 1 hafta önceki fiyattan daha fazla oluyor.

Alacağın şeyi alabileceğin ilk fırsatta al. Yoksa zam yemesi kaçınılmaz.
(İndirimlerde arkadaşların dediği gibi zammın indirimi olduğundan fark olmuyor)

Kasım indirimi geliyor ama döviz sebebiyle zam geliyor. Bir banka kampanyası ile uygun bir siteden hemen almak daha mantıklı. Minimum 500-1000 TL bonus da alabilirsiniz.

Kasım indirimi geliyor ama döviz sebebiyle zam geliyor. Bir banka kampanyası ile uygun bir siteden hemen almak daha mantıklı. Minimum 500-1000 TL bonus da alabilirsiniz.
Canım ülkem indirim konusunda bilene ekonomiye takılıyor.

Fiyat aynı kalsa bari kulaklık veya saat verseler.
Ciklet verseler bari

Kasımda fiyat artmaz umarım

Canım ülkem indirim konusunda bilene ekonomiye takılıyor.

Ciklet verseler bari

Kasımda fiyat artmaz umarım
İndirimi geçtik artık

Alacağın şeyi alabileceğin ilk fırsatta al. Yoksa zam yemesi kaçınılmaz.
(İndirimlerde arkadaşların dediği gibi zammın indirimi olduğundan fark olmuyor)
Bizimkiler herhalde black fridayi duyunca kara günde indirim mi olur demişler şimdi araştırdımda harbiden dediğiniz gibi geçmiş yıllarda bir indirim göremedim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı