Arkadaşlar iyi forumlar. Şu an halihazırda kullanmakta olduğum LG G4 marka telefonum bozulduğu için en geç haziran sonuna kadar yeni bir telefon almam lazım. Sizce şu an telefon almak için uygun bir zaman mı? Yoksa temmuz başı veya bayramımı beklemeliyim? Ekonomik sebeplerden ötürü alacağım telefonu minimum 4-5 sene kullanmam gerekiyor. Telefonu fotoğraf çekme (sadece arka kamera ile) ve Google ile YouTube'da gezinmek için kullanıyorum. Benim için önemli olan arka kamera performansı Google ve uygulamalar arasında gezinirken çok seri olup yıllarca takılma ve donma yapmaması.
Aklımda olan modeller Samsung A71 ve Huawei nova 5t. Bütçem ise Max 3400-3500 TL arası. Bu iki telefon arasında hangisinin kamerası daha iyidir? Bir de A71'in işlemci 5 yıl telefonun seri bir şekilde çalışmasına yeterli olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Lütfen Samsung ve Huawei dışında marka önermeyin.
Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. Peki sizce şu an telefon almak için uygun zaman mı ? Bayramı veya haziran sonunu mu beklememi önerirsiniz. Geçen sene haziran ayında kardeşime A30 almıştık 1.5 ay sonra fiyatı 2300 den 1800'e düşmüştü. A71 de de o tarz bir şey olabilir mi?
A71 önermem ben aldım 1 gün sonra garantiye gönderdim. Yeşil ekran sorunu çok yaygın. Ekranın büyüklüğü cidden güzel. Onun dışında uygulamalarda kamera çok kötü. Tabi ki bu uygulamaların sorunu onların düzeltmesi gerekiyor fakat sonuçta ne zaman düzeltirler meçhul.
Sen de sorun çıktı diye herkeste çıkacak diye bir durum yok, genelleme yapmayın. Şansına telefon sorunlu çıkmış. Bu demek değil tüm A71 modelleri sorunlu. Bu tür konularda genelleme yapmak yanlıştır.