Telefon camındaki çizik nasıl giderilir?

  • Konuyu başlatan TLPA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 2B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TLPA

Kilopat
Katılım
6 Şubat 2015
Mesajlar
1.975
Makaleler
2
Çözümler
11
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Samsung Galaxy S20 Ultra cep telefonumu aldığım ilk günden beri korumakta güçlük çektim, hata benim biliyorum ve biraz da sanırım nazar oluyor telefon. En son ekranın tam ortasında derin bir çizik oluştu, çizik gözüme çok batıyor. İnternette arama motoruna yazınca çıkan çözümlerden diş macunu çözümü Gorilla Glass'ta işe yaramadı. Çözüm önerebilir misiniz? Pasta cila sürmeyi düşündüm ama sonucu ne olur bilemedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Pasta cila da işe yaramaz bu araba değil. O arabada işe yarar bu camlarda işe yaramaz.

Ekran değişimi dışında çözüm yok.
Ekran değiştirecek bir durum yok. Otomobil camlarında seryum oksit diye bir madde kullanılıyormuş ama telefon camına fazla gelir gibi. Birde neyle ovacağız ki. Bir solüsyon vb. bilinen bir şey var mı öğrenmek için açtım konuyu. Ekranı değiştireceğime satar S21 Ultra alırım çok daha mantıklı olur ancak böyle bir şeye de gerek yok. Bunlar çokta önemli olmayan çizikler. Çatlak değil, kırık değil, bir şey değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Derin çizikleri panel değiştirmeden çözmen mümkün değil. Küçük kılcal çizikler için jeller var ne kadar etkili olur bilemiyorum.
Biraz da nazar değiyor gibi bahanelere sığınmanın alemi yok sonuç olarak.
Kırılmaz cam ve jelatin neden kullanmıyorsun? Keşke önceden kullansaydın bu camlar her halikarda Gorilla Glass Victus da olsa çiziliyor. Elbette çizikler için ekran değiştirmek saçma olur, çok masraflı zaten.
 
Son düzenleme:
Samsung Galaxy S20 Ultra cep telefonumu aldığım ilk günden beri korumakta güçlük çektim, hata benim biliyorum ve biraz da sanırım nazar oluyor telefon. En son ekranın tam ortasında derin bir çizik oluştu, çizik gözüme çok batıyor. İnternette arama motoruna yazınca çıkan çözümlerden diş macunu çözümü gorilla Glass'ta işe yaramadı. Çözüm önerebilir misiniz? Pasta cila sürmeyi düşündüm ama sonucu ne olur bilemedim.

Bu konu daha önce açılmamış mıydı?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı