Televizyonumuz eski ne Wi-Fi özelliği var, ne ekran yansıtma. Eğer USB to HDMI dönüştürücü alırsam telefonumu TV'ye bağlayabilir miyim?
Type C ise büyük ihtimalle evetTelevizyonumuz eski ne Wi-Fi özelliği var, ne ekran yansıtma. Eğer USB to HDMI dönüştürücü alırsam telefonumu TV'ye bağlayabilir miyim?
Amiral gemisi olmayan cihazların %90'ı buna müsade etmiyor. USB 3.2 gerekli çünkü.Type C ise büyük ihtimalle evet
Realme 8 im bile aktarıyordu?Amiral gemisi olmayan cihazların %90'ı buna müsade etmiyor. USB 3.2 gerekli çünkü.
İstisnai cihazlar oluyor. Lightning girişli cihazlar da buna örnek.Realme 8 im bile aktarıyordu?
Realme 8 type C. Amiral gemisi de değil orta seviye.İstisnai cihazlar oluyor. Lightning girişli cihazlar da buna örnek.
Realme 8 Type-C. Amiral gemisi de değil orta seviye.
Realme 8 2.0 USB si. Bende büyük ihtimalle dedim kesin demedim kiSadece amiral gemisinde olur demedim ki. Hem Vivo Y16 da Type-C ama olmuyor. Ya 3.2 olacak ya da ürünün ayrıyeten desteği olacak. Type-C kıstas değil burada.
Telefon modeliniz nedir?
Type-C ise büyük ihtimalle evet
Telefon modeliniz nedir?
Realme 8 Type-C. Amiral gemisi de değil orta seviye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.