Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.598 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Öncelikle merhaba, telefonuma klavye mouse bağlayıp oynamak istiyorum ama ekran küçük. Bende bir tane monitör var ve telefon ekranını monitör aktarmak istiyorum. Bu mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2025
Öncelikle merhaba, telefonuma klavye mouse bağlayıp oynamak istiyorum ama ekran küçük. Bende bir tane monitör var ve telefon ekranını monitör aktarmak istiyorum. Bu mümkün mü?
Günün Birinde Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 1.115 Çözümler 23 Yer Sakarya 16 Şubat 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.598 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #3 Günün Birinde dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende kasa yok sadece monitör var öyle yapmayı istiyorum.
Günün Birinde dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende kasa yok sadece monitör var öyle yapmayı istiyorum.