corllaps Decapat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 390 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060Tİ GDDR6X i7 3930K 8+8 1600mhz ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2024 #1 Merhaba, yakın zamanda telefonumun ekran desen kilidimi unuttum telefonu açamıyorum. Telefon formatlı yani açmak için ya deseni girmem gerek ya da Gmail şifremi girmem gerek. Bense ikisini de unuttum. Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba, yakın zamanda telefonumun ekran desen kilidimi unuttum telefonu açamıyorum. Telefon formatlı yani açmak için ya deseni girmem gerek ya da Gmail şifremi girmem gerek. Bense ikisini de unuttum. Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.818 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakın. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakın.
KS KS corllaps Decapat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 390 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060Tİ GDDR6X i7 3930K 8+8 1600mhz ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2024 #12 tereyagburak dedi: Bu fark etmiyor hard reset de çıkarıyor karşınıza. Genişletmek için tıkla... Yani bu işlemden sonra yine Google şifremi girmem mi lazım? tereyagburak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakın. Genişletmek için tıkla... peki efendim Artı 0 Eksi
tereyagburak dedi: Bu fark etmiyor hard reset de çıkarıyor karşınıza. Genişletmek için tıkla... Yani bu işlemden sonra yine Google şifremi girmem mi lazım? tereyagburak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakın. Genişletmek için tıkla... peki efendim
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.818 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #13 corllaps dedi: Yani bu işlemden sonra yine Google şifremi girmem mi lazım? peki efendim Genişletmek için tıkla... Evet Hard-Reset de karşınıza FRP kilidini çıkarıyor. Artı 0 Eksi
corllaps dedi: Yani bu işlemden sonra yine Google şifremi girmem mi lazım? peki efendim Genişletmek için tıkla... Evet Hard-Reset de karşınıza FRP kilidini çıkarıyor.
KS KS corllaps Decapat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 390 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060Tİ GDDR6X i7 3930K 8+8 1600mhz ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2024 #14 tereyagburak dedi: Evet hard-reset de karşınıza FRP kilidini çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... Peki hocam. Artı 0 Eksi
tereyagburak dedi: Evet hard-reset de karşınıza FRP kilidini çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... Peki hocam.