WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #1 İnshot kullanıyordum ama güzel özelliklerin çoğu Pro versiyonda VA eve para vermek istemiyorum açıkçası. O tarz edit yapabileceğim ve çeşitli edit seçenekleri olan bir program var mı Play Store üzerinde?
İnshot kullanıyordum ama güzel özelliklerin çoğu Pro versiyonda VA eve para vermek istemiyorum açıkçası. O tarz edit yapabileceğim ve çeşitli edit seçenekleri olan bir program var mı Play Store üzerinde?
anllkan Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 285 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #2 Kinemaster bakabilirsiniz.
WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #3 İnshot kullanıyordum ama güzel özelliklerin çoğu Pro versiyonda var ve para vermek istemiyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Lütfen önce okuyun, sonra cevap yazın. Beni de uğraştırmayın.
İnshot kullanıyordum ama güzel özelliklerin çoğu Pro versiyonda var ve para vermek istemiyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Lütfen önce okuyun, sonra cevap yazın. Beni de uğraştırmayın.
OzCity Kilopat Katılım 4 Ocak 2019 Mesajlar 92 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #4 Alight Motion ve CapCut.