Telefon için oyun ekipmanı konusunda Zoinco vs Memo

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Redmi Note 13 Pro telefon
Samsung Galaxy Watch4 Classic saat
Redmi Buds 5 Pro kulaklık
Sony Vaio VPCYA1V9E Laptop i3 380um islemci 4gb ram windows 10 pro
Meslek
BERBERCİ
Merhaba.

Telefonum için zoinco veya memo adlarında, bu iki markanın birini seçip o markanın ekipmanlarını alacağım. Sizce hangi marka daha kaliteli ve iyidir?

Cevaplarsanız çok mutlu olurum.

Memo'nun soğutucusu var ortalama 5 10 derece düşürüyor.

Bendeki CX07 olması lazım POCO X7 Pro için çok işe yarıyor Zenless oynarken 40-45 derecelerden 30-35'lere düşüyor batarya.
Güle güle kullanın hocam. O kadar iyiyse memo alırız öyleyse. Hem benden size bir sır: Zoinco ürünleri aslında Çin'den alınma ürünler. Black pro x1 tetiği aliexpresste 300tl ye buldum. İce age soğutucusu aslında bir spinbot icedot adli bir soğutucu.

Çoğu ürün zaten Çin'de marka basılan şeyler aynı ürünü 5 6 farklı markada görebilirsiniz, Memo'da da çok farklı olacağını sanmıyorum ama ortalama 2 haftadır kullanıyorum işini görüyor yazın Antalya sıcağında deneyeceğim bir de asıl o zaman nasıl performans verecek onu merak ediyorum.

En azından memo kendi malını kendi satıyor. Mesela cx08 pro soğutucusu gözüme çarptı. Tetik olarak ta ak05 otomatik tetiğini almayı düşünüyorum.
Aliexpresste ikisi toplam 1000 tl yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…