Ö öyküm Yoctopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Mayıs 2024 #1 Selam. Telefon IP adresimi aldigini soyleyerek beni rahatsiz eden birisi bana nesekilde bir zarar verebilir ya da verebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2024
Selam. Telefon IP adresimi aldigini soyleyerek beni rahatsiz eden birisi bana nesekilde bir zarar verebilir ya da verebilir mi?
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #2 öyküm dedi: Selam. Telefon IP adresimi aldigini soyleyerek beni rahatsiz eden birisi bana nesekilde bir zarar verebilir ya da verebilir mi? Genişletmek için tıkla... IP adresi hiç bir işe yaramıyor. İnterneti yeniden başlatınca değişen bir şeyden bahsediyoruz. Konum bulma olayı da yalan en fazla yakın olduğunuz yeri bulurlar ama tam adresi asla.
öyküm dedi: Selam. Telefon IP adresimi aldigini soyleyerek beni rahatsiz eden birisi bana nesekilde bir zarar verebilir ya da verebilir mi? Genişletmek için tıkla... IP adresi hiç bir işe yaramıyor. İnterneti yeniden başlatınca değişen bir şeyden bahsediyoruz. Konum bulma olayı da yalan en fazla yakın olduğunuz yeri bulurlar ama tam adresi asla.
tearsbeforecrying Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 674 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Mayıs 2024 #3 CGNAT varsa o zaman tamam. PUBLIC IP ya da STATIC IP'de işler değişebilir.