Çözüldü Telefon kulaklığı laptopta kullanılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Magnezyum

Picopat
Daha fazla  
ASUS TUF FX516PC modelinden laptopum var herhangi bir kablolu kulak içi kulaklığı arkadaşlarla DC'de sohbet etmek için ve Rainbow oynamak için kullanabilir miyim? Aşırı bir kalite bekleyemiyorum dediklerimi yapabilsem yeter.

Çözüm
Evet kullanılır, ben de o şekilde kullanıyorum.

Laptop'unda combo jak mı var yoksa ayrı ayrı mı? Yani mikrofon ve ses girişleri ayrı mı?
Eğer ayrı değilse direkt tak çalıştır kullanabilirsin. Windows ses ayarlarından mikrofona bir bakarsın sadece.
Eğer ayrıysa mikrofonu çalıştırmak için Y-Splitter denen bir ara kablo gerekir.
Evet kullanılır, ben de o şekilde kullanıyorum.

Laptop'unda combo jak mı var yoksa ayrı ayrı mı? Yani mikrofon ve ses girişleri ayrı mı?
Eğer ayrı değilse direkt tak çalıştır kullanabilirsin. Windows ses ayarlarından mikrofona bir bakarsın sadece.
Eğer ayrıysa mikrofonu çalıştırmak için Y-Splitter denen bir ara kablo gerekir.

Çözüm

Ethernet girişinin solundaki combo jak sanırım değil mi?

Ethernet'in sol değil de en sağdaki USB Type-C'ye benzeyen (Thunderbolt oluyor sanırım) çıkışın sağındaki combo jak

Evet hocam ben de mal gibi şarj kısmını sandım akşam akşam kafa gitti teşekkürler hangi mesajınızı çözüm olarak işaretleyeceğim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…