Telefon kutularından şarj aleti ve kulaklık çıkarılıyor

  • Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1B
Gerçekten ayıp bu! Bu nasıl gerçek olabilir? 10 bin TL para vereceğim ama kutudan şarj aleti ve kulaklık çıkmayacak mı? Bu bir şaka olmalı! Hatta dünyanın sonu da olabilir! AAA pardon Samsung'muş bunu yapan. Ebıl sandıydım. Çevremiz geleceğimiz için çok önemli arkadaşlar. Bu kararı sonuna kadar destekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Hocam profil fotoğrafı değişmiş, tanıyamadım. Gerçekten nasıl yapabiliyorlar? Devlet yasaklayabiliyorsa buradan bir cumhurbaşkanı çıkartalım. Şunu yasaklasın.
Yanlış bilmiyorsam Fransa telefonlara şarj aleti koymasını zorunlu yapmış. Keşke Google pixel ülkemize gelse de kurtulsak şunlardan. En azından saf android kullanırız.
 
Zamanında Xiaomi almıştım gerçekten f/p'ydi. Şu sıralar telefon alacak olsam almam. Zaten adam akıllı bir telefon en az 5 bin lira olmuş, o kadar para verirsem gider Apple'ya da Samsung alırım. Keşke Sony geri dönse.

Xiaomi, Redmi ile çıkış yaptı, ve biraz Mi Note serisi ile. Aslında Xiaomi güzel bir marka, fakat yazılımsal sorunlar biraz ortalığı bozuyor. Samsung'dan vazgeçilmez be hocam.
 
Tüketici açısından hiçbir mantıklı tarafını bulamadığım uygulama. Üreticiye daha çok kâr elde ettiriyor demek ki hepsi buna geçiş yaptığına göre.

Ürünü kutudan çıktığı haliyle kullanmana engel olacak bir şey. Kulaklık olmadan da telefon çalışır, onu bir nebze anlarım da şarj aleti olmadan telefonu kullanamazsın.
Araba alıyorsun, bunun aküsünü sonradan almak zorundasın diyorlar.
 
Telefonun kendi kendini şebekeden bağımsız şarj edebilme özelliği olsa ve şarj adaptörü opsiyonel bir aksesuar olsa bu yaptıkları haklı olabilir fakat bu cihaz adaptör kutusundan çıksa da çıkmasa da bir şekilde şarj edilmek zorunda yani şarj cihazı gerekli ve sizin bu şarj cihazını orijinal almanız da gerekli yoksa senede bir cihaz ya da batarya değiştirmek zorunda kalacaksınız.

Eski şarj aletlerini kullanın demelerinin ise hiçbir haklı yönü yok eski cihazın şarj cihazı 1.0'a veriyor ve yeni cihaz 2.0'a istiyor ise ne olacak? Amper yüksek ise zararlı fakat düşük ise de zararlı bu size fazla ısı olarak geri döner.

Kaldı ki şarj cihazlarının çoğu uzun ömürlü aksesuarlar değil yere düşünce bozulan Apple adaptörleri durduğu yerde bozulan Samsung adaptörleri mevcut 3. parti adaptör konusuna giremiyorum bile.

Çevre adı altında ekstra satıştan başka bir şey değil bu... iPhone hala 12.000 TL ama artık 12.000 + 500 TL (marka ve fiyat sadece örnek).
 
Umarım bu fikri çıkaranlar oksijen alamayıp ölür. En azından diğer insanlara kalır. Acaba cidden doğayı düşünüp böyle birşey yaptıklarına inanan var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı