Telefon kutusundan eve kablo çekmek

Toshi

Kilopat
Katılım
18 Ocak 2016
Mesajlar
1.090
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Ben 2 katlı evde oturuyorum ve modemi yukarıdaki komşumuz ile ortak kullanıyoruz İnterneti. Şuan laptop kullandığım için pek sıkıntı yok ama 1 2 ay içinde masaüstü almayı düşünüyorum ve bu bilgisayarda kablo ile bağlanmak istiyorum. Modem yukarı katta ben bu evin dışındaki kutudan kablo ile eve internet çekebilir miyim ? (Önceden konu açılmış olabilir benim bu konuda hiç bilgim olmadığından yeni konu açıyorum ve fotoğrafı evden çıkmaya üşendiğimden dolayı pencereden çektim isterseniz gidip yeniden çekebilirim.)
 

Dosya Ekleri

  • received_1108662349206533.jpeg
    received_1108662349206533.jpeg
    163,3 KB · Görüntüleme: 255
Benim salonla odam arasında 3 ayrı oda var wifi adabtöründen bağlanamıyorum wifi çekmiyodu bende salondan odamda ki masaüstü pc ye modemin yanındaki pencereden dama, damdan da öbür tarafta ki odama kablo çekmiştim :) biraz akıl karı değil ama internete girebiliyorum orası önemli benim için. :)
 
Telefon kutusundan niye eve kablo çekiyosun tam olarak onu anlamadım.Eğer modemden bilgisayara çekmek istiyosan o iş basit.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı