Telefon marka ve modeliniz nedir?

Mi A3, 11 ay içinde yaşadığım bazı sorunlar; Amoled yanığı, saçma sapan donmalar, geç gelen ve gelsede telefonu kullanılamaz hale getiren güncellemeler, İnstagram ve çoğu uygulama ile çöp optimizasyon. Bu telefonu Android 9'dan 10'a güncellemeyin. Bu telefonun ömründen en az 1 yıl götürdü.
Amoled ekranlı telefonlardan uzak durun genelde böyle sorunlar çıkarırlar Samsung bile buna çözüm bulamamıştır ki iPhone da bile nadir bile olsa bazı modellerde oluyor Amoled pişmanlıktır görüntü kalitisine laf etmem ama maalesef durum bu.

Hocam varsa OneOS kurun ya da PİXEL. Çok stabil diyorlar, arkadaşın biri 6-7 saat ekran süresi verdiğinden bahsediyordu Pixel'in.
Pixel Android 11 kurdum fakat 2 3 günde bir telefon kendi kendine kapanıyordu bu yüzden kaldırdım. Akıcılık ve stabilitesi çok başarılı, ekran süresi 6 7 saat civarıydı. Şu anda 7 8 arası değişiyor ama bir tık ağır kalıyor hız olarak.

1606290597126.png

ZTE Blade V7 Lite.

Pixel Android 11 kurdum fakat 2 3 günde bir telefon kendi kendine kapanıyordu bu yüzden kaldırdım. Akıcılık ve stabilitesi çok başarılı, ekran süresi 6 7 saat civarıydı. Şu anda 7 8 arası değişiyor ama bir tık ağır kalıyor hız olarak.
10 daha stabil hocam, Miroom kapanmasa iyiydi.

Amoled ekranlı telefonlardan uzak durun genelde böyle sorunlar çıkarırlar Samsung bile buna çözüm bulamamıştır ki iPhone da bile nadir bile olsa bazı modellerde oluyor Amoled pişmanlıktır görüntü kalitisine laf etmem ama maalesef durum bu.
Hocam biraz kaderim oldu gibi bu iş, P9 lite 2017 kullanıyordum. Onda da olmuştu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı