kaanzzz Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 182 Çözümler 1 9 Ekim 2022 #1 Telefonda hiçbir sorun yoktu internetti az alıyor diye yeniden başlattım başlattıktan sonra MIUI ekranında kaldı ne yapmam lazım?
Telefonda hiçbir sorun yoktu internetti az alıyor diye yeniden başlattım başlattıktan sonra MIUI ekranında kaldı ne yapmam lazım?
Çözüm Umut Nas 9 Ekim 2022 kaanzzz dedi: TWRP ekranı açıldı. Genişletmek için tıkla... Siz ROM mu kurmaya çalışıyordunuz? Neyse wipe kısmına gelin. Oradan format Data'yı seçin. Klavyeye yes yazın ve format atın.
kaanzzz dedi: TWRP ekranı açıldı. Genişletmek için tıkla... Siz ROM mu kurmaya çalışıyordunuz? Neyse wipe kısmına gelin. Oradan format Data'yı seçin. Klavyeye yes yazın ve format atın.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #11 zedanka dedi: Yeniden başlatmak sakıncalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Sebep? Guncelleme yapmamış cihaza. Artı 0 Eksi
zedanka dedi: Yeniden başlatmak sakıncalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Sebep? Guncelleme yapmamış cihaza.
KS KS kaanzzz Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 182 Çözümler 1 9 Ekim 2022 #12 Umut Nas dedi: Tekrardan zorla yeniden başlatma yapın. Olmazsa format atın. Genişletmek için tıkla... Bu ekrandayken format işini nasıl yapacam? Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Tekrardan zorla yeniden başlatma yapın. Olmazsa format atın. Genişletmek için tıkla... Bu ekrandayken format işini nasıl yapacam?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #13 kaanzzz dedi: Bu ekrandayken format işini nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ses kisma + guc tusu telefon yeniden basladigi gibi ses kisma tusundan elinizi cekip ses acma tusuna basili tutun. Artı 0 Eksi
kaanzzz dedi: Bu ekrandayken format işini nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ses kisma + guc tusu telefon yeniden basladigi gibi ses kisma tusundan elinizi cekip ses acma tusuna basili tutun.
KS KS kaanzzz Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 182 Çözümler 1 9 Ekim 2022 #14 Umut Nas dedi: Ses kisma + guc tusu telefon yeniden basladigi gibi ses kisma tusundan elinizi cekip ses acma tusuna basili tutun. Genişletmek için tıkla... TWRP ekranı açıldı. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Ses kisma + guc tusu telefon yeniden basladigi gibi ses kisma tusundan elinizi cekip ses acma tusuna basili tutun. Genişletmek için tıkla... TWRP ekranı açıldı.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #15 kaanzzz dedi: TWRP ekranı açıldı. Genişletmek için tıkla... Siz ROM mu kurmaya çalışıyordunuz? Neyse wipe kısmına gelin. Oradan format Data'yı seçin. Klavyeye yes yazın ve format atın. Artı 0 Eksi Çözüm
kaanzzz dedi: TWRP ekranı açıldı. Genişletmek için tıkla... Siz ROM mu kurmaya çalışıyordunuz? Neyse wipe kısmına gelin. Oradan format Data'yı seçin. Klavyeye yes yazın ve format atın.
KS KS kaanzzz Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 182 Çözümler 1 9 Ekim 2022 #16 Umut Nas dedi: Siz ROM mu kurmaya çalışıyordunuz? Neyse wipe kısmına gelin. Oradan format Data'yı seçin. Klavyeye yes yazın ve format atın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ROM ile işim yoktu. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Siz ROM mu kurmaya çalışıyordunuz? Neyse wipe kısmına gelin. Oradan format Data'yı seçin. Klavyeye yes yazın ve format atın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ROM ile işim yoktu.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #17 kaanzzz dedi: Yok hocam ROM ile işim yoktu. Genişletmek için tıkla... IMEI atılmış mıydı? Root mu kaldirmaya çalıştınız? Artı 0 Eksi
kaanzzz dedi: Yok hocam ROM ile işim yoktu. Genişletmek için tıkla... IMEI atılmış mıydı? Root mu kaldirmaya çalıştınız?
KS KS kaanzzz Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 182 Çözümler 1 9 Ekim 2022 #18 Umut Nas dedi: IMEI atılmış mıydı? Root mu kaldirmaya çalıştınız? Genişletmek için tıkla... IMEI atılmıştı hocam, telefon ile hiçbir şey yapmadım. Umut Nas dedi: Siz ROM mu kurmaya çalışıyordunuz? Neyse wipe kısmına gelin. Oradan format Data'yı seçin. Klavyeye yes yazın ve format atın. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada diyorum ama gene MIUI ekranına atıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: IMEI atılmış mıydı? Root mu kaldirmaya çalıştınız? Genişletmek için tıkla... IMEI atılmıştı hocam, telefon ile hiçbir şey yapmadım. Umut Nas dedi: Siz ROM mu kurmaya çalışıyordunuz? Neyse wipe kısmına gelin. Oradan format Data'yı seçin. Klavyeye yes yazın ve format atın. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada diyorum ama gene MIUI ekranına atıyor.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #19 kaanzzz dedi: IMEI atılmıştı hocam telefon ile hiç birşey yapmadım. Genişletmek için tıkla... IMEI gitme riski olabilir. Yine de telefon açılsın diyorsanız dediğimi yapın. kaanzzz dedi: Hocam bu arada diyorum ama gene MIUI ekranına atıyor. Genişletmek için tıkla... ROM kuralım mi? Artı 0 Eksi
kaanzzz dedi: IMEI atılmıştı hocam telefon ile hiç birşey yapmadım. Genişletmek için tıkla... IMEI gitme riski olabilir. Yine de telefon açılsın diyorsanız dediğimi yapın. kaanzzz dedi: Hocam bu arada diyorum ama gene MIUI ekranına atıyor. Genişletmek için tıkla... ROM kuralım mi?
RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.313 Çözümler 3 9 Ekim 2022 #20 Aynı sorunu yaşamıştım. Benimde yurtdışıydı telefonum. Tavsiyem aldığınız yere gidin ve gösterin, tahminimce tekrardan yazılım atacaklardır. Eğer tecrübeli değilseniz dediğim gibi yapmak mantıklı. Artı 0 Eksi
Aynı sorunu yaşamıştım. Benimde yurtdışıydı telefonum. Tavsiyem aldığınız yere gidin ve gösterin, tahminimce tekrardan yazılım atacaklardır. Eğer tecrübeli değilseniz dediğim gibi yapmak mantıklı.