kaanzzz Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 184 Çözümler 1 9 Ekim 2022 #1 Telefonda hiçbir sorun yoktu internetti az alıyor diye yeniden başlattım başlattıktan sonra MIUI ekranında kaldı ne yapmam lazım?
Telefonda hiçbir sorun yoktu internetti az alıyor diye yeniden başlattım başlattıktan sonra MIUI ekranında kaldı ne yapmam lazım?
Çözüm Umut Nas 9 Ekim 2022 kaanzzz dedi: TWRP ekranı açıldı. Genişletmek için tıkla... Siz ROM mu kurmaya çalışıyordunuz? Neyse wipe kısmına gelin. Oradan format Data'yı seçin. Klavyeye yes yazın ve format atın.
kaanzzz dedi: TWRP ekranı açıldı. Genişletmek için tıkla... Siz ROM mu kurmaya çalışıyordunuz? Neyse wipe kısmına gelin. Oradan format Data'yı seçin. Klavyeye yes yazın ve format atın.
KS KS kaanzzz Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 184 Çözümler 1 9 Ekim 2022 #21 Umut Nas dedi: IMEI gitme riski olabilir. Yine de telefon açılsın diyorsanız dediğimi yapın. ROM kuralım mi? Genişletmek için tıkla... bir dakka hocam sıfırlandı kurulumu yapayım size dönüş yapacam RiskyZone dedi: Aynı sorunu yaşamıştım. Benimde yurtdışıydı telefonum. Tavsiyem aldığınız yere gidin ve gösterin, tahminimce tekrardan yazılım atacaklardır. Eğer tecrübeli değilseniz dediğim gibi yapmak mantıklı. Genişletmek için tıkla... hocam ben telefonu başka bir şehirden aldım o yüzden sıkıntı Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: IMEI gitme riski olabilir. Yine de telefon açılsın diyorsanız dediğimi yapın. ROM kuralım mi? Genişletmek için tıkla... bir dakka hocam sıfırlandı kurulumu yapayım size dönüş yapacam RiskyZone dedi: Aynı sorunu yaşamıştım. Benimde yurtdışıydı telefonum. Tavsiyem aldığınız yere gidin ve gösterin, tahminimce tekrardan yazılım atacaklardır. Eğer tecrübeli değilseniz dediğim gibi yapmak mantıklı. Genişletmek için tıkla... hocam ben telefonu başka bir şehirden aldım o yüzden sıkıntı
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.346 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #22 kaanzzz dedi: Telefonda hiçbir sorun yoktu internetti az alıyor diye yeniden başlattım başlattıktan sonra MIUI ekranında kaldı ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Güç tuşuna basılı tutarak yeniden başlat gelmez ise Main Menu (Recovery Menu)'ye gel ve Wipe Data yap. Artı 0 Eksi
kaanzzz dedi: Telefonda hiçbir sorun yoktu internetti az alıyor diye yeniden başlattım başlattıktan sonra MIUI ekranında kaldı ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Güç tuşuna basılı tutarak yeniden başlat gelmez ise Main Menu (Recovery Menu)'ye gel ve Wipe Data yap.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #23 kaanzzz dedi: Bir dakika hocam sıfırlandı kurulumu yapayım size dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Telefon açıldığına göre başka sorun çıkarsa söylersiniz. kaanzzz dedi: Hocam ben telefonu başka bir şehirden aldım o yüzden sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar olduğu süreçte ben yardımcı olurum Artı 0 Eksi
kaanzzz dedi: Bir dakika hocam sıfırlandı kurulumu yapayım size dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Telefon açıldığına göre başka sorun çıkarsa söylersiniz. kaanzzz dedi: Hocam ben telefonu başka bir şehirden aldım o yüzden sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar olduğu süreçte ben yardımcı olurum
KS KS kaanzzz Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 184 Çözümler 1 9 Ekim 2022 #24 Umut Nas dedi: Telefon açıldığına göre başka sorun çıkarsa söylersiniz. Bilgisayar olduğu süreçte ben yardımcı olurum Genişletmek için tıkla... hocam telefon açıldı IMEI da gitmedi yardımlarınız için çok teşekkürler Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Telefon açıldığına göre başka sorun çıkarsa söylersiniz. Bilgisayar olduğu süreçte ben yardımcı olurum Genişletmek için tıkla... hocam telefon açıldı IMEI da gitmedi yardımlarınız için çok teşekkürler
B bakkalagidenkardes Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 184 12 Ekim 2022 #25 Umut Nas dedi: Telefon açıldığına göre başka sorun çıkarsa söylersiniz. Bilgisayar olduğu süreçte ben yardımcı olurum Genişletmek için tıkla... Hocam benim bu imei repair ve rom atma konusunda yardıma ihtiyacım var. Geri dönüş yapabilirseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Telefon açıldığına göre başka sorun çıkarsa söylersiniz. Bilgisayar olduğu süreçte ben yardımcı olurum Genişletmek için tıkla... Hocam benim bu imei repair ve rom atma konusunda yardıma ihtiyacım var. Geri dönüş yapabilirseniz sevinirim.