Telefon mu bilgisayar mı almak mantıklı?

oyun için bilgisiyar ama anlarsın ya iphone x de güzel genç işi olarak hava atmak filan

şuan iphone 6s idare anca ediyor ama oyun için bilgisiyar da olabilir anlarsın ya iphone x de güzel genç işi olarak hava atmak filan

şuanki pc de satacağım i73770 gtx 75ti 10gb ram 2 adet ssd 240gb üsütne 10k telefon parası diyom gelir herhalde bişeyler

şuan pc var i73770 gtx750ti 10gb ram idare ediyor telefon iphone 6s ama oyun için bilgisiyar anlarsın ya iphone x de güzel genç işi olarak hava atmak filan

iphone 6s var kasıyo ama idare eder gibi
Telefonu değişmenizi tavsiye ederim hocam.

Bir kere zihniyetin yanlış. Hava atmak için telefon mu alınır? iPhone alma pişman olursun o parayla X alırsan.

Ama beyinim iPhone almaya proglanmış sanki illa iPhone olacak gibi hissediyorum

Telefonu değişmenizi tavsiye ederim hocam.

Yani bence de benim şimdiki bilgisayarım idare ediyor çoğu oyunu yüksek grafiklerde açmasada açıyor yani telefon alayım sonra bilgisayar değişdirrim

Redmi Note 12 Pro geldi aklıma bu fiyata neden IPhone'a bu kadar takıyorsunuz ki? Hava atmanızı kimse umursamıyor, aldığınız telefonu 1 haftaya çoğu kişi unutacak bile. Telefonunuz kötü olduğu için önceliğiniz o olması daha iyi olur. Daha sonrasında ileride bilgisayar alırsınız.

Evet Redmi'nin yeni çıkan telefonları mükemmel ama bilmiyorum ya IPhone'da güzel kafam karışdı

Yeni konular

Geri
Yukarı