o_ulcan
Megapat
Merhabalar arkadaşlar, şu son günlerde durmadan iphone 5s telefonunu araştırıyorum şahsen ilgimi bayağı bir çekti, şuan kullandığım telefon gm discovery ve bu telefona root vs. yükledim. Haliyle çok yavaş ve kasıyor, internette araştırma yaparken güzel bir oyun bilgisayarı toplama fikri aklımdan geçti ve araştırmaya başladım herkes pc'ye daha sıcak gözle bakıyordu. Ben de soluğu burada aldım. Şimdi size özet geçeyim.
PS4'üm var. Gm discovery telefonum var fakat kasıyor ve rootlu(kullanılabilir). Bu sene benim için önemli(okul bakımından)pc'm çok eski denilebilir. Tek oynayabildiğim oyun cs:go diyebilirim. PC toplarsam maks bütçem 1700 tl. Ve bundan 1-2 ay sonra toplayacağım. Sizce telefon mu almalıyım 1700 tl'lik oyun bilgisayarı mı ? Önerilerinizi bekliyorum. Şuanki bilgisayarım imzamda yazıyor.
PS4'üm var. Gm discovery telefonum var fakat kasıyor ve rootlu(kullanılabilir). Bu sene benim için önemli(okul bakımından)pc'm çok eski denilebilir. Tek oynayabildiğim oyun cs:go diyebilirim. PC toplarsam maks bütçem 1700 tl. Ve bundan 1-2 ay sonra toplayacağım. Sizce telefon mu almalıyım 1700 tl'lik oyun bilgisayarı mı ? Önerilerinizi bekliyorum. Şuanki bilgisayarım imzamda yazıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: