Telefon mu, Masaüstü Bilgisayar mı?

o_ulcan

Megapat
Merhabalar arkadaşlar, şu son günlerde durmadan iphone 5s telefonunu araştırıyorum şahsen ilgimi bayağı bir çekti, şuan kullandığım telefon gm discovery ve bu telefona root vs. yükledim. Haliyle çok yavaş ve kasıyor, internette araştırma yaparken güzel bir oyun bilgisayarı toplama fikri aklımdan geçti ve araştırmaya başladım herkes pc'ye daha sıcak gözle bakıyordu. Ben de soluğu burada aldım. Şimdi size özet geçeyim.

PS4'üm var. Gm discovery telefonum var fakat kasıyor ve rootlu(kullanılabilir). Bu sene benim için önemli(okul bakımından)pc'm çok eski denilebilir. Tek oynayabildiğim oyun cs:go diyebilirim. PC toplarsam maks bütçem 1700 tl. Ve bundan 1-2 ay sonra toplayacağım. Sizce telefon mu almalıyım 1700 tl'lik oyun bilgisayarı mı ? Önerilerinizi bekliyorum. Şuanki bilgisayarım imzamda yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisine ihtiyacın daha fazlaysa onu alman daha mantıklı olacaktır.Oyun bilgisayarına gelecek olursakta I3 alt yapılı bir pc toplarsın.
MSI GTX 750 TI
I3 4170 3,7 GHZ
MSI H81 M-P33 Anakart
8GB DDR3 RAM
1TB WD Blue HDD
HDD Yeterli olurmu bilemem ama onu sonra da değiştirebilirsin, yani gerekliyse onuda alırsın 1TB'lık
Bu parçalar 1450 TL civarı yapıyor.Kasa gerekli olursa da 250 TL ye kasa alırsın PSU olan modellerden toplamda 1700 TL yi bulur.
Bu arada aynı telefondan bende de vardı fakat son sürüm android versiyonundan sonra kasma yaptı ve bende ilk sürüme aldım o şekilde biraz daha hızlandı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı